Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond: Two Souls Beyond: Two Souls

Pusztán egy tablettel is irányítható a Beyond: Two Souls

Érdekes információ látott napvilágot a hamarosan megjelenő PS3-exkluzív játékkal kapcsolatban.

2013.09.28. 20:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A PlayStation 3 egyik utolsó nagy exkluzív címe lehet a Quantic Dream új játéka, a Beyond: Two Souls. David Cage, a stúdió vezetője az idei Eurogamer Expon egy nagyon érdekes információt osztottak meg a játékosokkal. Kiderült, hogy akár a teljes játék végigjátszható lesz egy okostelefon vagy táblagép segítségével is. Ehhez egy külső alkalmazást (iOS-re vagy Androidra) kell beszereznünk, amelyen keresztül egyszerűen irányíthatjuk a játékot. Mint Cage elmondta, az ötlet maguktól a játékosoktól származik, még a Heavy Rain idejéből. Akkoriban ugyanis sokan játszották végig úgy a játékot, hogy valaki mondta nekik, mit tegyenek.
"Lehetett barátnő vagy feleség, de néha olyan barát is, aki nem is volt játékos. Előfordult, hogy szülők vagy nagyszülők segítettek, egy srác mesélte nekem, hogy az egész játékot a nagymamájával játszotta végig."
A fejlesztők már korábban jelezték, hogy a mai trendnek megfelelően készítenek egy külső alkalmazást a játékhoz, ám erről idáig az a hír járta, hogy mindössze Jodie túlvilági társa felett vehetjük át vele az irányítást, így egyfajta kooperatív módot kapva. Ám ma kiderült, hogy az alkalmazás révén a teljes egyszemélyes kampány végigjátszható lesz.
"Wi-fin keresztül kapcsolódik a telefon a konzolhoz, innentől pedig adott a lehetőség, hogy akár a teljes játékot az iPhone-unk segítségével játsszuk végig, egyetlen ujjunkat használva. Ez egy nagyon egyszerű kezelőfelület, éppen ezért nagyon egyszerűvé és passzívvá teszi a játékot is." - magyarázta Cage.
A Beyond: Two Souls demója jövő héten válik elérhetővé, míg a teljes játék október 11-én jelenik meg kizárólag PlayStation 3-ra. ■

Beyond: Two Souls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Beyond: Two Souls

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló