For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Már készül a Far Cry 4?

Egyelőre a hivatalos bejelentésre várnunk kell, de Cliff Martinez zeneszerző elkottyintotta magát.

2013.10.10. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Afelől senkinek ne legyenek kétségei, hogy a francia Ubisoft nem hagyja sokáig parlagon heverni a tavaly hatalmas sikerrel felpörgetett Far Cry szériát. Míg a második epizód igencsak felemásra sikeredett, addig a Far Cry 3 és a hozzá készült mellékág, a Blood Dragon kirobbanó sikert arattak. A fejlesztőknek sikerült az előző rész legtöbb hibáját úgy kijavítania, hogy az erények megmaradtak, sőt újabbakkal bővültek. A látvány is pazar volt (bár közel sem annyira, mint az egykori E3-as videón), a játékmenet is kellően tartalmas és bőséges lett, így végül az anyagi siker sem maradhatott el. Ennek fényében senkit nem érhet majd meglepetésként, ha a kiadó bejelenti a Far Cry 4-et, bár erre utaló jelek eddig nem nagyon voltak. Most azonban Cliff Martinez zeneszerző (aki egykor a Red Hot Chili Peppers dobosa volt, valamint olyan moziknál működött közre, mint a Drive - Gázt!, a Fertőzés vagy épp az idén bemutatott Csak Isten bocsáthat meg) árulta el, hogy az új játék zenéin ügyködik. Erről a Lost in the Multiplex magazinnak adott interjúja során beszélt, mikor arról kérdezték, min is dolgozik jelenleg.
"Van egy titkos projekt, amiről még nem beszélhetek, de úgy tűnik, én kapom majd Soderbergh következő televíziós sorozatát, a The Knicket, valamint dolgozom a Far Cry 4 című videojátékon is. Szóval igen felkapott lettem mostanában."
Az ilyen elszólásokat, illetve kijelentéseket általában három reakció szokta követni kiadói oldalról: rövid időn belül megteszik a hivatalos bejelentést is az adott játékról, gyorsan cáfolják a kiszivárgott információkat, vagy épp nem reagálnak semmit, ami szintén egyfajta reakciónak tekinthető. Hogy a Ubisoft miként cselekszik, hamarosan kiderül. Az azonban sokat sejtet, hogy még júliusban Tony Key, a kiadó marketingese elismerte, hamarosan bejelenthetik a folytatást. Azóta viszont csend honol a projekt háza táján. ■

Far Cry 4
A legutóbbi Far Cry 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.