Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Nem lehet visszaállítani a GTA Online elveszett mentéseit

Sajnos továbbra is köhög a GTA többjátékos módja, a fejlesztők pedig egyelőre nem találják minden hiba megoldását. Az eddig elveszett karaktereket sem lehet már visszahozni.

2013.10.15. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eddig három frissítés érkezett a Grand Theft Auto V többjátékos módjához, amelyek ugyan számos problémát javítottak, de még így is nagyon esetleges a rendszer. Sokszor lehet belefutni a szerveroldal tehetetlenségébe, vagyis gyakran dobja ki a játékosokat a játék a szerverek túlterheltségére hivatkozva. Előfordul, hogy ilyenkor az egyszemélyes mód is megbolondul és csak a játék újraindítása segít a helyzeten.
Komoly gondot jelentett az is, hogy sok játékos multis mentései (vagyis generált karaktere és annak teljes addigi tevékenysége és összegyűjtött értékei) elvesztek. Ezt a problémát a legutóbbi frissítés elvileg már megoldotta, ugyanakkor a Rockstar a hivatalos oldalon jelezte, a már elveszett mentéseket sajnos nem lehet visszahozni. A fejlesztők sajnálatuk jeleként néhány napja bejelentették, hogy 500 000 GTA$ üti minden játékos markát (vagyis virtuális bankszámláját), amellyel igyekeznek valamelyest kiengesztelni őket. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló