Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tavaszra halasztották a South Park: The Stick of Truth-t

Nem bír magával a Ubisoft. Újabb milliók által várt videojátékot toltak át a tavaszi szezonra. A South Park játék csúszásáért igyekeznek egy hét perces trailerrel kárpótolni a játékosokat.

2013.10.31. 20:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Watch_Dogs és a The Crew után újabb játék csúszását jelentette be a Ubisoft. A South Park: The Stick of Truth már eddig is hányattatott sorsot tudhat magáénak, hiszen ez már nem az első halasztása. A legújabb hírek szerint az Obsidian szerepjátéka 2014. március 4-én kerülhet a boltok polcaira, a csúszásról a rajzfilmsorozat megálmodói, Trey Parker és Matt Stone nyilatkoztak a Ubisoft blogján.
"Kezdettől fogva azt szerettük volna, hogy a játék során úgy érezzétek, a sorozat egyik epizódjának részesei vagytok. Úgy tűnik, a sorozat színvonalához mérhető játék megalkotása igazi kihívás, amely sokkal tovább tart, mint arra előzetesen számítottunk"
Ezzel valószínűleg nem nagyon lehet a rajongók csalódását enyhíteni, így a készítők gyorsan előrukkoltak egy hét perces trailerrel is. Bár lehet, ezzel is csak még nehezebbé teszik az egy hónapról öt hónaposra ugrott várakozási időt. Arról nem is beszélve, hogy az új video túl sok új látnivalót nem tartalmaz. ■

South Park: The Stick of Truth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park: The Stick of Truth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló