Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

65 játék 70%-os kedvezménnyel a Good Old Games oldalán

Amerikában elrajtolt a karácsonyi bevásárló szezon, így az online áruház is rendezett egy akciót.

2013.11.29. 13:09 | GeryG | kategória: Játék

Amerikában a Black Friday-jel, vagyis fekete péntekkel veszi kezdetét a karácsonyi bevásárló szezon. Az emberek ilyenkor állnak neki a kívánságlisták teljesítésének, hogy a fa alatt már minden ajándék ott legyen. Vannak azonban olyan kívánságok is, amelyek fizikailag nem kerülhetnek a karácsonyfa alá, ilyenek a videojátékok is (legalábbis a digitálisan vásároltak). A Good Old Games is mostanra időzítette legújabb akcióját, amelyen most 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg összesen 65 játékot. A listán a következő klasszikusok szerepelnek:

Az akció ezen a hétvégén, még bő három napig tart. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (3)

GeryG
GeryG 2013.11.29. 13:27
Tessék, ha a Steam Autumn Sale 2013 nem lenne elég, néhány gyöngyszem a múltból...
Kacérkodom a Commandos- RollerCoaster Tycoon-Alone in the Dark trióval, a Krush Kill 'N Destroy pedig kötelező vétel. Nekem anno azzal indult az RTS műfaj! :D
VodevilX
VodevilX 2013.11.29. 19:47
Nekem meg a Commandos volt az egyik ilyen, mai napig nagy szerelmem :love::-D De persze hála a gog-nak már jó ideje megvan 8-)
Pras
Pras 2013.11.29. 21:03
KKND, te jó isten... csak a demó volt meg belőle, de imádtam. Modorosan szólva 'rongyosra játszottam'. Most nézem Wikin, hozzám nem tudom, mikor került, de '97-es évszámot ír - lassan azt is nehéz elhinnem, hogy valaha írtunk ilyen évet. :)
ajánlott olvasnivaló