Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

2015-re csúszhat a Tom Clancy's The Division

Az év egyik legjobban várt játéka könnyen lehet, hogy csak jövőre jelenik meg.

2014.01.08. 10:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi E3 alkalmával bejelentett Tom Clancy's The Division az eredeti tervek szerint valamikor 2014-ben jelenne meg PC-re és az új konzolokra. Szerencsére a fejlesztő Ubisoft Massive nem fukarkodott az információkkal a játékkal kapcsolatban, így kaptunk már képeket és videókat is, ahogyan rengeteg részletről is meséltek már. Sajnos azonban a legújabb hírek nem túl örömteliek. A Gamereactor belsős informátorral hivatkozva ugyanis jelezte, hogy minimális az esély az idei premierre.
"A játék motorja jól működik, nincs még kész, de jól működik. Ugyanakkor a játék tényleges fejlesztése még alig indult el. Az, hogy a Ubisoft 2014-es premierdátumról beszél, legalábbis nevetséges, képtelenek leszünk idén befejezni a The Divisiont. Nagyon nagy projekt és még rengeteg a tennivalónk." - olvasható az informátor véleménye.
Ennek fényében a 2014-es premier valóban valószínűtlennek tűnik, amit alátámaszt az is, hogy a francia kiadó előszeretettel tologatja játékainak megjelenését. Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (2)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2014.01.08. 11:38
Inkább jöjjön ki később és legyen kész, minthogy úgy járjon mint a Battlefield 4.
Peace
Peace 2014.01.08. 12:31
Már vártam, semmi meglepő.
ajánlott olvasnivaló