For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Intelligens eszközök Las Vegasban

2003.01.14. 22:51 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show (CES) rendezvényen mutatta be a Microsoft a "smart" névvel illetett eszközöket, melyeket a jövő - illetve az általuk Digitális Évtizednek nevezett elkövetkező időszak - fogyasztói termékeinek képzelnek el. A bemutatón Bill Gates prezentálta ezeket az újdonságokat, köztük egy intelligens karórát, valamint a tervezett hordozható video- és hanglejátszó eszközökben alkalmazásra kerülő Media2Go platformot.
"Ez [az óra] egy digitális kijelző, amelyen bármilyen jellegű információ megjeleníthető, sőt, azonnali üzenettovábbításra is alkalmas." - mondta Gates. Az FM tartományban adatküldésre és -fogadásra is alkalmas karórák a tervek szerint az ősztől kerülnek forgalomba, olyan gyártóktól, mint a Citizen vagy a Fossil. A rádiós kapcsolat lehetővé teszi, hogy az óra folyamatosan atomórával szinkronizált pontos időt mutasson, a használóik pedig akár híreket is letölthetnek rá megfelelő előfizetés esetén. Egy másik smart eszköz a szintén rádiós adatkapcsolatra képes hűtőgépmágnes lesz, de bemutatásra került a prototípusa egy smart varrógépnek is, amely az internetről tölti le az öltés- és hímzésmintákat. Emellett az Xbox Live-ot is megtekinthették a show látogatói. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.