Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PlayStation 4-re is jön a Tropico 5

El Presidente is generációt vált és meghódítja a Sony új konzolját is.

2014.01.31. 08:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media tavaly nyáron jelentette be, hogy El Presidente ötödször is visszatér, készül a Tropico 5. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a játék PC mellett Macre, Linuxra és Xbox 360-ra fog elkészülni, ám most tovább bővült ez a lista. A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy az új konzolgenerációt is meghódítja a játék, egészen pontosan PlayStation 4-re fog megjelenni.
"Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Sonyval a Tropico 5 PlayStation 4-es változatán. A játék e változata nem csupán a konzolok új generációja felé nyitja meg a sorozatot, de a játékosok új generációi felé is." - nyilatkozta Andrew Johnson, a Kalypso Media vezető munkatársa, akihez csatlakozott Stefan Marcinek is - "Rengeteg új és izgalmas fejlesztési lehetőségünk van, a PlayStation 4-es Tropico 5 pedig új fejezetet nyit a sorozat történetében. Kihasználva a PS4-ben rejlő számítási kapacitást, El Presidente szigete soha nem látott mértékben fog pompázni."
A játékot még a kolonizáció korában kezdhetjük el, hogy az évszázadok során virágzó társadalmat építsünk fel szigetünkön. A korszakoknak megfelelően a nép igényei is folyamatosan változni fognak, de állandóan figyelnünk kell majd az ellenzékre is, akik meg akarják dönteni dinasztiánkat.
A Tropico 5 a tervek szerint még idén megjelenik, de a fejlesztők még nem jelöltek ki konkrét dátumot. Az ígéretek szerint azonban már ez sem várat magára sokáig. ■

Tropico 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tropico 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló