Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Töltsd le a 11 bit studios játékainak zenéit!

Az Anomaly játékok fejlesztője ingyen elérhetővé tette az eddig megjelent játékok teljes zenei anyagát.

2014.02.02. 10:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A legtöbb kiadó előszeretettel teszi elérhetővé a játékok zenei albumát, amelyek általában valamely gyűjtői kiadás részeként, esetleg külön megvásárolva érhetőek el. A 11 bit studios azonban nem így gondolkozik, ők ingyen tették közzé eddig megjelent játékaik teljes zenei anyagát. Így, aki szerette az Anomaly játékok muzsikáját, az most a hivatalos oldalon keresztül könnyedén beszerezheti azokat.
"Azért szeretek az 11 bit studios-zal dolgozni, mert folyamatosan új zenei kihívások elé állítanak." - nyilatkozta Piotr Musial zeneszerző - "Az Anomaly széria zenéi, amelyekkel együttműködésünk kezdődött, egyfajta keverékei a nagy zenekari és a szintetizátoros műveknek, tele dinamikus részekkel, elektronikus hangokkal és dobokkal. A Sleepwalker's Journey már egészen más jellegű zenét igényelt, andalító zongoraszóval és csengőkkel. Ha viszont ki kellene választanom a kedvenc játékomat, amin dolgoztam, akkor egyértelműen a Funky Smugglerst választanám. Magam is meglepődtem, hogy egy egész album összejött énekkel és hasonlókkal. Azt megelőzően nem voltam híve az efféle zenének."

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.