For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A The Division 40%-a más stúdiónál készül

Közel a játék felét a Driver: San Franciscót jegyző Ubisoft Reflections készíti.

2014.02.08. 17:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár alapvetően a Massive Entertainment (vagyis most már Ubisoft Massive) játékaként gondolunk rá, valójában a Tom Clancy's The Division közel felét más stúdió készíti. A beszámolók szerint nagyjából a munka 40%-át a Ubisoft Reflections jegyzi, amely nem egy bizonyos területet, hanem a játék szinte minden részletét érinti. Közreműködnek a főszereplők és az ellenséges egységek modellezésében, a szerepjátékos játékelemek programozásában és Manhattan felépítésében is. Ez egyébként teljesen megszokott a francia kiadó háza táján, előszeretettel osztják fel a nagyobb kaliberű projekteket a stúdiók között: így volt ez a Far Cry 3, a Watch_Dogs, valamint az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében is. Előbbi háromban történetesen a Ubisoft Reflections is részt vett.
"Komoly munkánk van a The Divisionben látványvilágában és technológiájában. A Massive sokkal nagyobb csapat, de a miénk sem elhanyagolható, művészi, technológiai és design tapasztalataink sokat számítanak. Nagyon szeretjük ezt a játékot, a srácok megőrülnek érte. Néhányuknak élete fő műve lehet, hogy részt vehetnek a projektben. A játék számos területén dolgozunk a főszereplőktől és ellenséges egységektől kezdve a szerepjátékos elemeken át egészen Manhattan modellezéséig és az online rész fejlesztéséig. Így nagyon jelentős rálátásunk és hozzáférésünk van a játékhoz, nem olyan korlátozott, mint korábban az Assassin's Creed III hajós részénél volt." - nyilatkozta Pauline Jacquey, a Ubisoft Reflections munkatársa.
A Tom Clancy's The Division a tervek szerint még idén megjelenhet, de nem kizárt az sem, hogy 2015-re csúszik a premier. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.