Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Digitális magazint indít a Wargaming

Exkluzív interjúk, a játékokkal kapcsolatos hírek és interaktív útmutatók találhatók a magazinban.

2014.02.11. 20:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming új területen is igyekszik kipróbálni magát. A World of Tanks és a World of Warplanes fejlesztője és kiadója ugyanis saját digitális magazin készítésébe fogott, amely természetesen a saját játékokkal foglalkozik. A magazin a Let's Battle címet viseli és az első száma már ingyen elérhető iOS-re és Androidra.
"Mindig keressük a rajongóink szórakoztatásának új lehetőségeit. A digitális magazinnal minden korábbinál bővebb tartalmat nyújthatunk a közösségnek, olyan publikációkkal, amelyek kielégítik a modern játékok legújabb technokrata generációja és az elvakult militaristák igényeit." - nyilatkozta Alexander Shilyaev a kiadó vezető munkatársa.
A magazin a játékokhoz kapcsolódó hírek mellett exkluzív interjúkat tartalmaz a készítőkkel, valamint találunk benne interaktív útmutatókat, amelyek segíthetik a játékosok fejlődését. Mindezeken túl még a hadviselés történelmével is foglalkoznak, így e témában is vannak benne különféle cikkek. A már megjelent első számban a következők találhatók:

  • interaktív bemutató a közepes méretű tankokról, valamint tippek az utcai hadviseléshez
  • részletes áttekintés a tankok új funkcióiról, a japán tankokról, valamint a World of Tanks: Xbox 360 Editionről
  • interjú Petr Bityukovval, a WoT egyik megálmodójával
  • tippek a World of Warplanes légi csatáihoz
  • exkluzív részletek a készülő World of Warshipsről
  • leírás a Kurszki csatáról, valamint a Fülöp-szigeteki tengeri ütközetről illusztrációkkal

A digitális magazin nem az egyetlen újdonság a Wargaming háza táján. A napokban ugyanis megérkezik a World of Tanks 8.11-es frissítése is, amely új játékmóddal bővíti a kínálatot. A frissítés nálunk február 13-án válik elérhetővé és vele együtt megérkezik a Confrontation mód is, amelyben az egyik csapat egy bizonyos ország tankjaival csap össze egy másik ország tankjaival kiálló másik csapattal. Emellett természetesen az ilyenkor szokásos hibajavítások és egyensúlyozás is a frissítés részét képezik. Az alábbi screenshotok az új frissítéshez kapcsolódnak. ■

előző
következő
Digitális magazint indít a Wargaming
Digitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a WargamingDigitális magazint indít a Wargaming
World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló