Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman GO mobilra

47-es bérgyilkosunk ezúttal mobilokra oson be.

2014.02.14. 08:12 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Square Enix Montreal egy apró fejlesztő csapat, akik a Hitman sorozatot szeretnék kiterjeszteni mobilra is az IO Interactive beleegyezésével. Azonban mobilra nem a manapság szokásos - szinte - teljes konverziót készítik el (bár az első pár Hitman rész simán futott gyengébb hardware-en, mint a mai mobilok), hanem egy körökre osztott, inkább társasjátékra hasonlító, taktikai játékot. A kinézet egy 3D-s diorámára hasonlít, ahol 47-es ügynökünkkel fix pozíciók között mozoghatunk. Továbbra is el kell kerülnünk a lebukást és észrevétlenül kell elérnünk a célszemélyt, akit likvidálnunk kell. A fejlesztők ígéretei szerint ugyan úgy használhatjuk a korábbi játékban megszokott eszközöket, mint amilyen az álcaruha, kés, mesterlövészpuska vagy a hírhedt Silverballer. A koncepció érdekes és akár egy nagyon jó játék is kijöhet belőle, ami kellemesen színezheti a Hitman sorozatot sajátos játékmenetével. ■

Hitman GO
A legutóbbi Hitman GO cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Derothiel
Derothiel 2014.02.14. 14:41
Ez nem a Hitman... nem szeretem amikor egy jó névvel ami számomra valamit jelent, egy más dolgot is megpróbálnak eladni. A Hitman mint felülnézetes körökre osztott... hagyjuk már. Lehet ilyet csinálni csak ne a szegény kopasz barátunkra húzzuk rá. (De kívánom, hogy jó legyen és sok embernek örömöt szerezzen)
YuriLexandro
YuriLexandro 2014.02.18. 12:08
Egyetértek...
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.