Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres a The Book of Unwritten Tales 2 Kickstarter kampánya

Még bő egy hónap hátravan a kampányból, de máris a kitűzött cél közel dupláját dobták össze a rajongók.

2014.02.17. 15:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2012-ben jelent meg a KING Art Games kalandjátéka, a The Book of Unwritten Tales, amely még ebben az évben egy kiegészítővel is bővült, amely a The Critter Chronicles alcímet viselte. A stúdió mostanra látta elérkezettnek az időt, hogy leleplezze a folytatást, bejelentették ugyanis, hogy készül a The Book of Unwritten Tales 2, amelyhez a Kickstarteren indítottak kampányt. A kampány nem a projekt létét befolyásolja (hiszen a stúdió mögött ezúttal is ott áll a Nordic Games kiadó).
A kitűzött cél 65 000 dollár volt, de ennek már most közel a duplája gyűlt össze, pedig a kampányból még bő egy hónap hátra van. A gyűjtés jelenleg 111 000 dollár körül jár, amely azt jelenti, hogy új mellékküldetéseket és öltözeteket már biztosan készítenek a srácok. 145 ezernél nagyzenekari muzsikára és a kulisszák mögött készült anyagokra számíthatnak a rajongók, míg 235 ezerért már egy rendezői változat is készülhet.
A folytatás az első rész utáni eseményeket dolgozza fel, közel 20 órás játékidőt ígérve. A történet ezúttal is az első részhez hasonló humorral lesz fűszerezve, míg a játékmenet számtalan rejtvényt és több karakter irányítását ígéri. A megjelenésre (Pc-re, Macre és Linuxra) még azonban várni kell, a premierre leghamarabb 2015 elején kerülhet sor. ■

The Book of Unwritten Tales 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Book of Unwritten Tales 2

hozzászólások (1)

gregmerch
gregmerch 2014.02.17. 16:13
Ennek örülök :-)! Nagyon jó kis játék mind az 1, mind pedig a 0 :-)!
ajánlott olvasnivaló