Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Dark Souls II gyűjtői kiadása

Új videón nézhetitek meg, pontosan mit is tartalmaz a csomag.

2014.02.28. 13:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint manapság szinte minden játékból, a Dark Souls II-ből is kapható lesz egy bővebb, gyűjtői kiadás is. A Collector's Edition számos érdekes ajándékkal lesz teletömve, amelyeket most egy új trailerben mutatnak be a fejlesztők. A csomag a következőket tartalmazza:

  • különleges gyűjtői fémtok, amelyen egy lovag látható
  • a játék zenéit tartalmazó album (a muzsikát Motoi Sakuraba szerezte, aki az első részen is dolgozott)
  • 30,5 cm-es figura, amely egy lovagot ábrázol
  • exkluzív keményfedeles művészi album
  • a játékhoz tartozó térkép

A Dark Souls II kapcsán egyébként a napokban új részletek is napvilágot láttak, amelyek kifejezetten a grafikus motorról szólnak. Bár maga a játék nem jelenik meg az új konzolgenerációra, a motort úgy írták meg, hogy már ezekben a konzolokban gondolkoztak. Ennek köszönhető, hogy gyakorlatilag kidobták a régi motort és újat készítettek a játékhoz.
"Kezdettől fogva a következő generáció lebegett a szemünk előtt, beleértve a DirectX 11-et és az új hardvergenerációt, így igazi kihívást jelentett nekünk, programozóknak, hogy párhuzamosan már az új generációra is dolgozzunk. Mikor újra alkottuk a motorunkat, az volt az elsődleges szempont, hogy a látványvilágot még fotorealisztikusabbá tegyük, ennek érdekében pedig inkább eldobtuk a régi motort és újat írtunk." - magyarázta Takasuke Ando, a From Software programozója. Az új motor már olyan technológiákat is használ, mint a NaturalMotion által készített Morpheme (ez az animációkért felelős), valamint a Havoc Cloth (amely a ruhák élethű mozgásáról gondoskodik). A Dark Souls II március 14-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Dark Souls II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dark Souls II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló