Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DriveClub

Áprilisban jön a DriveClub?

Legalábbis erre utal a fejlesztők Twitter-bejegyzése, amely - minő meglepetés- azóta már el lett távolítva.

2014.03.04. 17:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A DriveClub lehet a PlayStation 4 első exkluzív autós játéka (az első autós játék címét ugyebár a közepesen sikerült Need for Speed: Rivals birtokolja), amelyet még tavaly szeptemberben jelentett be az Evolution Studios. A csapat korábban olyan (PlayStation-exkluzív-9 címeken dolgozott, mint a WRC és a MotorStorm széria.
Új játékuk, a DriveClub az eredeti tervek szerint a PlayStation 4 egyik premiercíme lett volna, de végül ez a terv meghiúsult, ráadásul a mai napig nem tűztek ki új dátumot a megjelenéséhez. A napokban azonban egy kissé felbolydult az élet a játék körül, miután a fejlesztők hivatalos Twittercsatornáján felbukkant egy szűkszavú bejegyzés: "Jelöljétek be a naptárban a 9.4.2014 a DriveClubnak!"
Nos, ez a bejegyzés nagyjából olyan gyorsan tűnt el, amilyen gyorsan felbukkant, ráadásul azonnal elindultak a találgatások is, hogy a 9.4.2014 vajon április 9-et vagy épp szeptember 4-ét jelöl-e. Előbbi mellett szól az a tény, hogy az Evolution Studios egy angol stúdió, ahol a hivatalos dátummegjelölés a hónap - nap - év. Egyelőre tehát továbbra is nagy a bizonytalanság a játék körül, de őszintén reméljük, hogy nem halasztották szeptemberre a premiert. Előbb-utóbb kiderül. ■

DriveClub
A legutóbbi DriveClub cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.