25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új Take On Mars küldetés készülőben

Embert küld a vörös bolygóra a Bohemia Interactive.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A cseh Bohemia Interactive új küldetést tervez a Take On Marshoz, amely nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint eljuttatni az első embert a vörös bolygóra. Az Expedition One kódnevű akció hosszú távon az első emberi kolónia megalapozását szolgálja, az első landoló egység valamikor április elején indul útnak.
A küldetés egy új frissítéssel érkezik meg a játékhoz, a játékosok feladata pedig különféle tudományos munkák elvégzése, valamint az első épületek felhúzása lesz. Emellett természetesen oxigén, víz és egyéb nyersanyagok után kell kutatni a bolygó felszínén. Mivel a leszálló egységek csak nagyon korlátozott mennyiségű ellátmányt képesek szállítani, így az első és legfontosabb teendő természetesen maga a túlélés lesz: gondosan ügyelni kell az oxigénszintre, az élelem tartalékokra, valamint a növénytermesztésre és a nyersanyagokat kitermelő fúrópajzsok működésére is. A 8x8 km-es landolási és telepes-zóna gyors bejárásában különböző járművek segítenek majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Take On Mars
  • Take On Mars
  • Take On Mars
  • Take On Mars
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11510]
Like! Ez elég nagy lépés az eddigi updatekhez képest.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)