Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age: Inquisition Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition dobozkép és gameplay trailer

A világ egyik legkiemelkedőbb számítógépes RPG fejlesztő csapata a program Twitter oldalán fedte fel idén érkező új játékuk dobozképét.

2014.04.22. 17:42 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A kanadai BioWare munkásságát azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnunk, aki szereti az igényes cRPG-ket. Egyik legnagyobb sikerük, a számos fórumon csupán nemes egyszerűséggel "a kétezres évtized szerepjátéka" jelzővel illetett Dragon Age: Originsszel elstartolt sorozat hamarosan elérkezik a harmadik részéhez. A fejlesztők végre lerántották a leplet a rajongók által nagyon várt új játékuk, a Dragon Age: Inquisition dobozképéről, amelyet a játék Twitter oldalán tettek közzé tegnap. A kép magát az Inkvizítort, vagyis a program főhősét ábrázolja, amint a sorozat történéseinek otthont adó Thedas világától a mágikus fátyollal elválasztott alternatív birodalom, Fade energiáit gyűjti be. A program fejlesztői nem titkolják, hogy sokat merítenek egyik legnagyobb riválisuk, és egyben személyes kedvencük, a The Elder Scrolls sorozatot fejlesztő Bethesda Softworks munkásságából, így nem meglepő, hogy itt is találkozhatunk egy másik, az Oblivionhöz hasonló párhuzamos univerzummal. A dobozkép mellett egy új trailer is napvilágot látott ma, amelyet lent tekinthettek meg, és amely a program játékmenetébe enged betekintést.
Egyúttal kiderült a játék megjelenési dátuma is: hazánkban október 9-én jelenik meg PC, PlayStation 3 és 4, valamint Xbox 360 és One platformokra. ■

Dragon Age: Inquisition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Inquisition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló