Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Régi helyett új konzolokra tart a Hellraid

A fejlesztők meggondolták magukat, így PC mellett PS4-re és X1-re fog megjelenni a játék.

2014.05.02. 18:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor jelenhet meg a Techland horrorjátéka, a Hellraid. Ennek hátterében az is állhat, hogy a stúdió nagyobb erőit inkább a zombis játékra, a Dying Lightra összpontosítja, de szintén a premiert hátráltató tényező lehet, hogy - amint az a napokban kiderült - a fejlesztők átszabták a célplatformok listáját. Eredetileg ugyanis a PC mellett még a PlayStation 3 és Xbox 360 duó szerepelt, ám ehelyett mostantól az új generációra várhatjuk az alkotást. Ráadásul grafikus motort (Chrome Engine 6 - ez dolgozik a Dying Light alatt is) is cseréltek alatta (ez sem szokott jó hatással lenni a fejlesztési időre...), így várhatóan a látványvilág is sokat csinosodik majd.
Három játékmód közül lehet majd válogatni: a sztori mód az egyszemélyes kampányt takarja (amelyben a pokolbéli szörnyek támadását kell megakadályoznunk), míg a küldetés módban szabadon harcolhatunk mindenféle szörnyek ellen, ranglistákon lépkedhetünk feljebb és minden a minél hosszabb kombókról és a csúcsok megdöntéséről szól. A harmadik az aréna mód, amely a szokásos túlélő játékmódot takarja, vagyis minél tovább ki kell bírnunk az egyre erősödő hullámokban érkező támadásokat. Mindhárom mód 2-4 fős kooperatív felállásban is kipróbálható lesz.
A PC-s kiadás korai változatára valamikor az ősz során számíthatunk, akkor megtudhatjuk, hogy mennyit változott a játék. Addig is nézzétek meg az új trailert és az új képeket, amelyek azért adnak némi támpontot. A végleges változat már biztosan csak 2015-ben érkezik meg. ■

előző
következő
Régi helyett új konzolokra tart a Hellraid
Régi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a HellraidRégi helyett új konzolokra tart a Hellraid
Hellraid
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellraid

hozzászólások (4)

medve91
medve91 2014.05.02. 19:05
örülük neki varjuk szeretettel, de gondolom amint megjelenik a dying light bevonnak majd a projectbe több embert így még alakulhat ez!!!
GeryG
GeryG 2014.05.02. 19:12
Nekem a trailer alapján azonnal a Dark Messiah of Might & Magic jutott eszembe. Ha csak annyira lesz szórakoztató mint a maga idejében az, akkor már jól jártunk. :)
Skorpio90
Skorpio90 2014.05.03. 01:51
Bazd, a Dying Light előbb fog megjelenni? Pedig a Hellraidet sokkal előbb elkezdték, és szerintem a közönsége is nagyobb :/ Nagyon messze van még 2015.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2014.05.03. 10:45
A promók mennyisége alapján szerintem nyilvánvaló volt, hogy előbb a Dying Lightot fogják kiadni, plusz gondolom az engineváltás sem tett jót a készültségi szintnek. Mindenesetre nagyon mutatós, egy próbát majd mindenképp megér.
ajánlott olvasnivaló