Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Sunset Overdrive is kint lesz az idei E3-on

A tavaly bejelentett Xbox One-exkluzív alkotás körül felbolydult az élet az elmúlt napokban.

2014.05.15. 13:37 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly jelentette be a Microsoft, hogy készül a Sunset Overdrive, amelyet az az Insomniac Games fejleszt, akik korábban szinte kizárólag PlayStationre dolgoztak. A játékot leginkább úgy lehetne jellemezni, mint a Tony Hawk és a Dead Rising szériák szerelemgyerekét, ez jól látszik a néhány napja megjelent játékmenet-bemutatón is. Egy külső nézetű akciójátékról van szó, amely Sunset Citybe kalauzolja el a játékosokat az Úr 2027. évében, amikor már az egész világot a FizzCo vállalat irányítja. Mi is egy FizzCo alkalmazottat irányíthatunk, aki azt a feladatot kapta, hogy takarítsa össze a szemetet a cég utcabálja után, amelyet az új energiaital, az Overcharge Delirium XT bevezetése apropóján rendeztek. Igen ám, csakhogy az emberek túl sokat ittak a kétes eredetű italból és mutáns szörnyekké váltak tőle, akikkel nekünk kell felvennünk a harcot.
Már a történetből is látszik, hogy a játék egyetlen pillanatát sem szabad komolyan venni és ez a játékmenetet is érinti. Lesz itt falon rohangálás, akrobatikus mutatványok, eszement fegyverek és kábeleken csúszkálás, minden, ami a felhőtlen szórakozáshoz kell. A fedezékről fedezékre lövöldözés helyett állandó pörgés és akció vár a játékosokra, akik a megfelelő energiaital-mennyiség elfogyasztásával szupererőket is aktiválhatnak. A zombiszerű lények mellett túlélők is lesznek a városban, akik kisebb-nagyobb csoportokba szerveződve járják az utcákat, akik között találunk barátokat (ők adják a mellékküldetéseket) és ellenségeket is.
A Sunset Overdrive jelen lesz az idei nagyobb videojátékos rendezvényeken is, így várhatóan újabb információkra számíthatunk az E3, a San Diego Comic Con, a gamescom és a PAX körüli hetekben is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sunset Overdrive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sunset Overdrive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló