25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Wolfenstein: The New Order launch trailer

Bár a premierig még egy szűk hét hátravan, már meg is érkezett a hivatalos launch trailer.

Írta: GeryG

Egyre közeledünk a Wolfenstein: The New Order premierjéhez, a fejlesztő Machine Games ezért úgy döntött, ideje bemutatni a launch trailert. Bár ezt legtöbbször egy-két nappal a megjelenés előtt szokták, most mégis szűk egy héttel előbb érkezett meg a VG24/7 magazin jóvoltából. A készítők már nem először készítenek egyedi hangulatú trailert a játékhoz, elég csak a vonatos videóra vagy a legutóbbi lopakodós-kaszabolós kedvcsinálóra gondolni. Ezúttal is húztak egy merészet és elővették a The Animals slágerét, a The House of the Rising Sunt és bepakolták a trailer alá, csakhogy németül. Ez pedig meglehetősen baljós hangulatot kölcsönöz neki.
A Wolfenstein: The New Order tehát május 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Wolfenstein: The New Order

Platform:

Fejlesztő: MachineGames

Kiadó: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2014. május 20.

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i7 vagy hasonló AMD processzor, 4 GB RAM, GeForce GTX 460 vagy Radeon HD 6850 videokártya, 64 bites Windows 7/8

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!