Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein: The New Order Wolfenstein: The New Order

Többször végigjátszható a Wolfenstein: The New Order

A fejlesztők arra ösztönzik a játékosokat, hogy többször is nekifussanak a kampánynak, mivel több befejezés és a küldetéseknek több megoldása is van.

2014.05.16. 10:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Míg néhány évvel ezelőtt igazi kuriózumnak számított, ha egy játéknak kettő, esetleg még több befejezése is volt, ma már ez szinte mindennaposnak számít. Nem lesz ez másképp a Wolfenstein: The New Order esetében sem, ám a fejlesztők jelezték, nem csupán a végkifejletet lehet megváltoztatni, hanem szinte az egész játékot. Miután végigjátszottuk a kampányt, érdemes újból nekivágni, ugyanis viszonylag az elején döntési helyzetbe kerülünk, amely gyökeresen megváltoztathatja a sztori alakulását, így némileg a játékmenetet is.
"Bár egy kizárólag egyszemélyes játékról van szó, érdemes többször is újrajátszani. Ugyanis a sztori elején a játékosnak döntenie kell, ez pedig egy alternatív cselekményszálat indít el. Ezért is érdemes másodjára is nekivágni a játéknak, hogy megtudjuk, mi történt volna, ha másképp döntünk. Nem akarok semmit sem előre lelőni, de jelentősen megváltoztatja a történetet és így valamelyest a játékmenetet is. Gondolhatunk rá úgy is, mint egy alternatív befejezésre, de valójában a játék nagy részére hatással van." - nyilatkozta Jens Matthies, a játék kreatív tervezője, aki azt is elárulta, hogy a teljes végigjátszáshoz (beleértve minden helyszín felfedezését és minden összegyűjthető tárgy megszerzését) nagyjából 20 órára van szükség - "Az egyszemélyes kampány teljesítéséhez szerintem olyan 20 óra kell. De nagyon érdemes újból nekivágni, hogy felfedezhessük a másik cselekményt is."
A Wolfenstein: The New Order tehát bőven tartogatni fog meglepetéseket. A megjelenésre sem kell már sokat várni, hiszen négy nap múlva, május 20-án érkezik meg BJ Blazkowicz új kalandja. ■

Wolfenstein: The New Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein: The New Order

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló