Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Még a 2015 is optimista cél a The Divisionnek?

Néhány hete halasztották a játék premierjét jövőre, de egyes fejlesztők még ezt is túl optimista becslésnek tartják.

2014.05.28. 10:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig két hete jött a hír, amely szerint a Tom Clancy's The Division premierjét 2015-re halasztották. Azt már eddig is tudtuk, hogy egy nagyszabású projektről van szó, ezt támasztják alá az eddig ismert részletek és a bemutatott videók is. Valóban egy újszerű játék készül a Ubisoft Massive stúdiójában, ám egyes belső források most arról számoltak be, hogy még a 2015-ös premier is csak egy nagyon optimista becslés, hiszen a fejlesztés még ott sem tart, hogy kipróbálható lenne a játék.
"A The Division minden kétséget kizáróan az egyik legambiciózusabb játék, ezt pedig a kiadós is tudja. Nagymértékben nőttek a forrásaink, folyamatosan bővülünk és sok más Ubisoft stúdiótól is kapunk segítséget, amire szükségünk is van, ha szeretnénk befejezni a játékot a következő őszre. Ugyanakkor be kell valljam, még ez a dátum is túl optimistának tűnik nekem, hiszen tulajdonképpen még egy működő játékunk sincs, valamint komoly gondok vannak a többjátékos rész alapjaival is. Másfelől a játék motorjával nagyon elégedettek vagyunk mi és a Ubisoft egyaránt, biztos vagyok benne, hogy a jövőben számtalan más játékban is jó szolgálatot tesz majd." - nyilatkozta a titokzatos forrás a Game Reactor magazinnak.
A fentiek alapján valóban nem áll jól a The Division szénája, de aggodalomra talán nincs okunk, hiszen a jelenlegi állás szerint még mindig egy bő évük van a fejlesztőknek, hogy elkészüljenek. Fejlesztőből pedig akad bőven, hiszen egyes hírek szerint legalább tíz Ubisoftos stúdió is besegít a munkába, vagyis erőforrásból tényleg nincs hiány. Várhatóan az E3-on többet is megtudunk a helyzetről. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló