Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Ubisoft és az NVIDIA további játékokról is megállapodott

A francia kiadó következő nagy címeinek PC-s fejlesztésénél is szoros marad az együttműködés.

2014.06.07. 12:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az utóbbi időben az AMD révén kicsit felpezsdült az élet a konkurens NVIDIA háza táján, ez nem gátolja a zöldeket abban, hogy további megállapodásokat kössön a Ubisofttal. Ennek fényében a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Watch_Dogs után újabb játékok PC-s fejlesztésénél fognak segédkezni. A hírek szerint a szoros együttműködés kiterjed a Far Cry 4, az Assassin's Creed Unity, a The Crew és a Tom Clancy's The Division fejlesztésére is. Tekintve, hogy utóbbi játék csak 2015-ben jelenhet meg, így elmondható, hogy a két cég között hosszú távú marad az együttműködés. Ez pedig azt jelenti, hogy a későbbiekben is számíthatunk olyan Ubisoft játékokra, amelyek PC-n NVIDIA-exkluzív látványeffektekkel lesznek felvértezve.
"Az NVIDIA révén lehetővé vált, hogy tovább fokozzuk a PC-s játékélményt. Nagy várakozással tekintünk a további közös munka elé a következő nagy címeinken." - nyilatkozta Geoffroy Sardin, a Ubisoft marketingosztályának vezetője, akihez csatlakozott Tony Tamasi, az NVIDIA vezető munkatársa is - "Örömmel kötöttük meg a hosszú távú megállapodást a Ubisofttal, hogy továbbra is a legújabb PC-s technológiáinkkal támogathassuk a játékaikat. A GameWorks révén egyedi látvány- és játékmeneti fejlesztésékkel javíthatjuk a játékélményt a Ubisoft játékainál. Már alig várom, hogy magam is játszhassak velük."
Az már megint más kérdés, hogy ehhez mit fog szólni az AMD, valamint hogy ezek az effektek a beharangozásukhoz mérten mennyit fognak dobni a játékok grafikáján. Erre leghamarabb idén ősszel derülhet fény, ugyanis jelen állás szerint a Far Cry 4 november 20-án jelenik meg, valamint az Assassin's Creed Unity és a The Crew is őszre várható. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló