Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2014

Támadnak a Mortal Kombat X új arcai

Egy sor kép érkezett a verekedős játék új harcosairól, valamint egy részletesebb játékmenet-bemutató is.

2014.06.16. 09:18 | szerző: GeryG | kategória: E3 2014

Ahogy azt a NetherRealm Studios bejelentette, a Mortal Kombat X-ben egy sor új harcos fog debütálni. Róluk egyelőre csak keveset árultak el, az eddig megjelent trailerekben is csak egyet-kettőt lehetett látni közülük. Az E3-ról azonban érkezett néhány kép, amelyek zömén ők láthatóak. A videókból más ismerős lehet a behemót, akit egy aprócska fickó irányít, őket Ferrának és Torrnak hívják. Mellettük felbukkan D'Vorah is, aki egy félik rovar, félig ember lény, így támadásai is inkább előbbiekhez lesznek majd köthetőek. Végül néhány képen szerepel még Kotal Kahn is, aki leginkább egy ősi istenre emlékezetet.
A képek mellett érdemes megnézni az E3-ról származó bő tízperces bemutatót is, ahol pont az új arcokat igyekeznek bemutatni a fejlesztők (mellettük azért ott virít az első trailerben is látható Sub Zero - Scorpion duó is), így a videón láthatjuk még Cassie Cage-t is.
A Mortal Kombat X PC mellett PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra fog megjelenni valamikor 2015-ben. ■

előző
következő
Támadnak a Mortal Kombat X új arcai
Támadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcaiTámadnak a Mortal Kombat X új arcai

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2014.06.16. 13:26
First Day DLC: 1-2 klasszikus karakter.

Season Pass: az összes klasszikus karakter:D

Állítólag több lesz benne a karakter, mint az elődben.

Viszont sztori szempontjából elképzelésem sincs, hogyan lesznek benne egyesek, vagy csak idióta módon lesz megmagyarázva.

Csak legyen valami számomra megfelelő karakter, mondjuk Kitana/Jade lánya:D.
Evaristus
Evaristus 2014.06.17. 01:59
Én favoritom Ermac "we are many, you are one, we will destroy you" :D
GustyX
GustyX 2015.01.02. 14:54
Kung Lao is back.
ajánlott olvasnivaló