25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még Hideo Kojimát is lesokkolta A GTA V új trailere

A sikerjáték új változata ősszel jelenhet meg, de a veterán fejlesztő Hideo Kojima már most elmondta róla a véleményét.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Hideo Kojima kétségtelenül az egyik legnagyobb név a szakmában, neki köszönhetjük a hatalmas népszerűségnek örvendő (ám azért valahol mégis erősen rétegjáték) Metal Gear és Metal Gear Solid szériákat. Sorozata előbb-utóbb az ötödik felvonásához érkezik, ám az elképesztő grafikával kecsegtető Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Nem úgy a Rockstar Games üdvöskéje, a Grand Theft Auto V PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-s változata, amely a tervek szerint idén ősszel érkezik meg. A játék felturbózott kiadását az idei E3-on mutatták be, a látottakat pedig nem hagyhatta szó nélkül Kojima mester sem, akit egyenesen sokkolt a trailer.
"Egészen más, hiszen a Rockstar más irányba ment el, mint mi." - magyarázta arra utalva, hogy az ő új játékuk is nyitott világban játszódik majd, így elkerülhetetlen lesz az összehasonlítás - "Amikor azt mondjuk, hogy nyitott világú lesz a játékunk, mindenki azonnal arra gondol, hogy olyan lesz, mint azoké a srácoké. Pedig egészen más lesz, én egy kötetlen lopakodós játékot készítek. Amit a Rockstar Games megalkotott, az bámulatos, mikor néhány napja megnéztem a PS4-es trailert, sokkolt a látvány. Ez nem játékfüggő, csak én vagyok. Amit a PS4-es trailerben láttam, az valami egészen elképesztő."
Hogy igazán szemléletes legyen, mekkora a különbség a PS3-as és a PS4-es grafika között, nézzétek meg az alábbi összehasonlító videót!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Attak
Attak [445]
Nagyon kíváncsi vagyok a gépigényre... egyébként tényleg jól néz ki,de ami a régebbi konzolok hardverét illeti, abszolút nem kell most sem szégyenkezniük. Szerintem.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)