Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Még Hideo Kojimát is lesokkolta A GTA V új trailere

A sikerjáték új változata ősszel jelenhet meg, de a veterán fejlesztő Hideo Kojima már most elmondta róla a véleményét.

2014.06.20. 16:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hideo Kojima kétségtelenül az egyik legnagyobb név a szakmában, neki köszönhetjük a hatalmas népszerűségnek örvendő (ám azért valahol mégis erősen rétegjáték) Metal Gear és Metal Gear Solid szériákat. Sorozata előbb-utóbb az ötödik felvonásához érkezik, ám az elképesztő grafikával kecsegtető Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Nem úgy a Rockstar Games üdvöskéje, a Grand Theft Auto V PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-s változata, amely a tervek szerint idén ősszel érkezik meg. A játék felturbózott kiadását az idei E3-on mutatták be, a látottakat pedig nem hagyhatta szó nélkül Kojima mester sem, akit egyenesen sokkolt a trailer.
"Egészen más, hiszen a Rockstar más irányba ment el, mint mi." - magyarázta arra utalva, hogy az ő új játékuk is nyitott világban játszódik majd, így elkerülhetetlen lesz az összehasonlítás - "Amikor azt mondjuk, hogy nyitott világú lesz a játékunk, mindenki azonnal arra gondol, hogy olyan lesz, mint azoké a srácoké. Pedig egészen más lesz, én egy kötetlen lopakodós játékot készítek. Amit a Rockstar Games megalkotott, az bámulatos, mikor néhány napja megnéztem a PS4-es trailert, sokkolt a látvány. Ez nem játékfüggő, csak én vagyok. Amit a PS4-es trailerben láttam, az valami egészen elképesztő."
Hogy igazán szemléletes legyen, mekkora a különbség a PS3-as és a PS4-es grafika között, nézzétek meg az alábbi összehasonlító videót! ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (1)

Attak
Attak 2014.06.20. 20:33
Nagyon kíváncsi vagyok a gépigényre... egyébként tényleg jól néz ki,de ami a régebbi konzolok hardverét illeti, abszolút nem kell most sem szégyenkezniük. Szerintem.
ajánlott olvasnivaló