Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Bluestreak projektcímet kapta Bleszinzki új játéka

Megtörtént a leleplezés, de sokkal okosabbak most sem vagyunk.

2014.07.09. 11:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, Cliff Bleszinzki, a szakma egyik leg(el)ismertebbbb veteránja visszatért önként vállalt nyugdíjazásából, hogy egy újabb mérföldkőnek számító játékot tegyen le az asztalra. Ehhez minden szükséges tudás és rutin a birtokában van, hiszen a teljesség igénye nélkül olyan játékokat köszönhetünk neki, mint a Jazz Jackrabbit széria, az Unreal és az Unreal Tournament széria, a Brothers in Arms széria vagy épp a Gears of War játékok (de a személyes kedvenc Bulletstormról se feledkezzünk meg!).
Bleszinzki az ígéretének megfelelően tegnap le is leplezte az új projektet, amely a Bluestreak címet viseli. A játékon az újonnan alapított Bosskey Games csapata dolgozik, akik nagyon szimpatikus elvet követnek: nem mutogatnak játékmenet-bemutatónak kikiáltott hamis CG trailereket. A stúdióhoz a Guerrilla Games egykori társalapítója, Arjan Brussee is csatlakozott.
A Bluestreakről egyelőre csak nagyon keveset lehet tudni, ráadásul ez is csak egy projektnév, vagyis a későbbiekben még változhat. Az viszont már biztos, hogy egy ingyenes, jövőben játszódó akciójátékról, pontosabban "arena-shooterről" van szó, amely kifejezetten a többjátékos módra épül (vajon mennyi köze lesz az Unreal Tournamenthez?) és kizárólag PC-re készül. A kiadásról az ázsiai Nexon fog gondoskodni, de egyelőre sem premierdátumról, sem a hivatalos oldalról nem érkezett hír. ■

LawBreakers
A legutóbbi LawBreakers cikkek, hírek

hozzászólások (1)

SwitcX88
SwitcX88 2014.07.10. 18:22
Kint van az első kép is.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.