Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tekken 7

Hivatalos: készül a Tekken 7

A tegnap este kiszivárgott hírt mára hivatalosan is megerősítették a fejlesztők.

2014.07.14. 10:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem kellett sokat várnunk a Tekken 7 körüli helyzet tisztázására. Tegnap este szivárgott ki a hír, miszerint készül a verekedős széria fő ágának hetedik része, amelyről akkor csak annyit lehetett tudni, hogy az Unreal Engine 4 fogja hajtani. Mára megérkezett a hivatalos megerősítés is a Namco részéről, a bejelentésre a Las Vegasban zajló EVO 2014 rendezvényen került sor.
"Erejének és rugalmasságának köszönhetően arra koncentrálhatunk, hogy a Tekken 7 a lehető legjobb játék legyen, hiszen nem kell egy saját, önálló grafikus motor miatt aggódnunk. Az Unreal Engine 4-gyel gyorsan el tudjuk érni azt a grafikus színvonalat, amit az új konzolgenerációtól elvárnak. Az Unreal Engine 4 nem csupán erős és könnyen kezelhető, de azt is lehetővé teszi, hogy arra a platformra készítsük el a Tekken 7-et, amelyikre csak kedvünk tartja." - nyilatkozta Katsuhiro Harada, a Namco vezetője.
Sajnos az Epic motorjának fényezésén kívül nem sok újdonságot tudhattunk meg a hivatalos közleményből, így továbbra sem tisztázott, hogy mikor és mire lesz elérhető a játék. Ez betudható annak, hogy Harada elmondása szerint nem mostanra tervezték a Tekken 7 bejelentését, de a tegnapi kiszivárogtatás miatt lépéskényszerbe kerültek. Állítása szerint az alábbi trailert is az éjszaka folyamán dobta össze a hotelszobájában. A videóból kiderül, hogy az első komolyabb részletekre július 25-én, a San Diego Comic Con során számíthatunk. ■

Tekken 7
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tekken 7

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló