Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Napokon belül jön az Assassin's Creed Memories

Új epizóddal bővül a széria, ám ez kizárólag iOS-re készül el.

2014.07.18. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Assassin's Creed Pirates után újabb mellékágat kap a széria, készül az Assassin's Creed Memories. A játék ingyen lesz elérhető iOS-re, játékmenete viszont jelentősen különbözni fog a többi epizódétól. A csaták ugyanis kártyás rendszerben zajlanak majd, de lesznek szerepjátékos és stratégiai elemek is. Mindezt az Abstrego új mobil Animus alkalmazásán keresztül érhetjük majd el (legalábbis a történet szerint).
"A kártyás játékok példátlan népszerűségnek örvendenek világszerte, a GREE és a PlayNext pedig bebizonyította, hogy nagy szakértője a műfajnak. E szakértelem miatt hiszünk benne, hogy képesek lesznek új élményekkel bővíteni az egyébként is gazdag Assassin's Creed univerzumot a mobil játékosok számára." - nyilatkozta Jean Michel Detoc, a Ubisoft mobil divíziójának vezetője.
A játék nem egyetlen korszakra fog koncentrálni, helyette beutazhatjuk a történelem számos időszakát a reneszánsztól az amerikai telepesek koráig. Egyaránt kapunk egyszemélyes kampányt és többjátékos módot is, utóbbiban akár húsz a húsz ellen is összemérhetjük a tudásunkat. A játékosok maguk dönthetik majd el, hogy milyen orgyilkossá kívánnak válni, kikkel akarnak szövetkezni.
"Izgatottak vagyunk, hiszen mobil játékok terén szerzett tapasztalatunkat most egy olyan népszerű sorozatnál kamatoztathatjuk, mint az Assassin's Creed, ráadásul együtt dolgozhatunk azzal a céggel, amely annyi jót adott már a játékos társadalomnak. A kártyás játékok képesek tovább fejlődni és új hősöket életre kelteni, ez a franchise viszont már most is rendelkezik néhány meghatározó karakterrel." - nyilatkozta Eiji Araki, a GREE vezetője, akihez csatlakozott JT Nguyen, a PlayNext vezető munkatársa is - "Elhivatottak vagyunk a jó mobiljátékok iránt, így minden tudásunkat felhasználtuk az Assassin's Creed Memories elkészítéséhez. Szeretnénk visszaadni mindazt a szépséget és izgalmat, amellyel az Assassin's Creed rendelkezik és egy új élménybe összegyúrni."
Az Assassin's Creed Memories egyelőre csak néhány országban jelenik meg, de a nyár végéig mindenhová megérkezik. ■

Assassin's Creed Memories
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Memories

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló