Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így készül az Assassin's Creed Unity

A játék fejlesztését bemutató trailer sorozat ma megkapta második részét is.

2014.07.22. 21:16 | GeryG | kategória: Játék

Mint kiderült, a Ubisoft már a Black Flag előtt elkezdte a széria (stílszerűen) forradalmi megújítását célzó Assassin's Creed Unity fejlesztését. A játék minden korábbinál nagyra törőbb és szebb lesz, játékmenete számos elemében megújul. Legalábbis ilyen és ehhez hasonló ígéreteket hangoztatnak a készítők, reméljük, nem csak a levegőbe beszélnek. Az IGN jóvoltából még júniusban (az E3 alatt) jelent meg a játék fejlesztését bemutató első trailer, amelyet ma egy újabb követett. Az első videón kifejezetten a technológiai részre koncentráltak, szóba kerül a játék alatt teljesítő grafikus motor és a négyfős kooperatív mód, a közreműködő stúdiók munkájának összehangolása, valamint az E3-on bemutatott anyag készítése.

A második, újonnan megjelent videón a fejlesztés során használt technológiák és eszközök kerültek a középpontba, amelyek révén igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a PS4, az X1 és a PC-k erőforrásaiból.

Mindkét video temérdek játékmenetet is tartalmaz, miközben a fejlesztés vezető munkatársai mesélnek a munkáról. Az már most tisztán látszik, hogy a Ubisoft komolyan gondolja a sorozat megújítását és kimondottan jó irányba haladnak ezzel. A napokban egyébként az is kiderült - bár ezt valamennyire az adott korszak és környezet is sejttette -, hogy az új játékból már kimarad az előző két epizód fontos részét képező hajózás.
És a teljesség kedvéért álljon itt a szintén ma megjelent másik trailer is, amely szintén a játék újdonságaira koncentrál. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Unity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Unity

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló