Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Mako visszatér a Mass Effect 4-ben

A főhősök öltözékéről, valamint a visszatérő Makoról kiszivárgott képeken kívül további információk derültek ki a multiplayerről, és a játék történetről.

2014.07.27. 12:24 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Ugyan a BioWare nyomatékosan felszólította a sajtót, hogy az új játékukról ne Mass Effect 4 címmel tudósítsanak, azonban amíg a stúdió nem hajlandó leleplezni a hivatalos címet, ennek sajnos továbbra sem tudunk eleget tenni. A Comic-Conon tartott prezentációban ugyan újabb információkat hoztak nyilvánosságra a fejlesztők, de hivatalosan továbbra is csak a következő Mass Effect játékként emlegetik a projektet. Az azonban kiderült, hogy a franchise következő epizódjára visszatér a széria közkedvelt járgánya, Mako, de néhány vitatható minőségű kép is kiszivárgott, melyeken a járművön kívül főhősünk ruházatát is láthatjuk. Kiderült továbbá, hogy a játék multiplayer opcióval is rendelkezni fog, melyben azonban a kompetitív helyett a kooperatív módon lesz a hangsúly. A játék története Shepard életével párhuzamosan fog játszódni, de a korábbi játékok hősének felbukkanására nem kell számítanunk és a főbb karakterek az övétől teljesen különböző és eredeti történetszálat kapnak. ■

előző
következő
Mako visszatér a Mass Effect 4-ben
Mako visszatér a Mass Effect 4-benMako visszatér a Mass Effect 4-benMako visszatér a Mass Effect 4-benMako visszatér a Mass Effect 4-ben
Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (16)

Skorpio90
Skorpio90 2014.07.28. 13:10
Egyáltalán nem emlékszem erre:-O Mondjuk úgyis újra végig akarom vinni a trilógiát, szóval kíváncsi leszek rá.
Sucee
Sucee 2014.07.28. 13:24
Ott cseszték el, hogy háromféle (+ ugye a visszautasítás) befejezéshez kellene igazítaniuk az új részt, és az meg valami elképesztően nagy munka lenne, mert jelentős eltérések vannak az egyes befejezések között. (Aki erre egy hatalmas "ja, különböznek a színek" kommentet akar benyögni még ennyi idő után is, az ne is pazarolja az idejét...)

Ilyen szempontból sajnos szinte ki is lőhetjük a folytatást, maximum egy nagyon távoli jövő jöhet szóba, ahol tudnak mindegyik választáshoz egy új alapot letenni. A többi lehetőségnek viszont nincs értelme, mert mindegyiknek tudjuk a végét: a reaperek aratnak szépen, amíg nem érünk el a Shepard-érába. Aminek aztán megint tudjuk a végét.
pb69
pb69 2014.07.28. 13:46
Jaja, tulajdonképpen 3-, de inkább 4-féle teljesen más játékot kéne kiadniuk ME4 címszó alatt, ha nem akarják félredobni a trilógia végi döntésünket és ránk erőszakolni a sajátjukat, amit folytattak. Ez elég lehetetlen feladat.

Szerintem visszaugorhatnánk amúgy pár évszázadot, amikor az emberiség még nem vett részt a nagy galaktikus életben. Elég távol ahhoz, hogy ne az járjon a fejünkben, hogy majd jóval később jön a ciklus vége és Shep. Amikor rajtunk kívül már szinte minden ciklusunkra jellemző domináns faj tevékenyen alkotott, egy a ME1-ben megismert világhoz nagyon hasonlóban.
Creativ3Form
Creativ3Form 2014.07.28. 13:46
Na igen, ez zavar engem is. Bár tény, hogy a folytatás is meg van lőve ilyen szinten. Az meg biztos sok fan gyomrát megfeküdné, ha a BioWare választana ki egy véget, és azt vinnék tovább (mint ugye a már említett Kotor 2, ahol a Sith véget vitték tovább az első részből).
Slyder
Slyder 2014.07.28. 13:53
Visszatért az űrkocsi... Ez volt a panel. A biowhore ismét megerőltette magát. Majd később benyögik, hogy az új rész egy retcon, és akkor már tényleg azt csinálnak amit akarnak.
ajánlott olvasnivaló