25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Forradalmasítja a multiplayer élményét a Call of Duty: Advanced Warfare?

Kiderült, mit értenek ezen a játékot fejlesztő stúdiónál. Főszerepben az exosuit.

Írta: Malakai 3 hozzászólás

A Sledgehammer Games forradalmi újításokat ígért a novemberben megjelenő Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módját illetően, most azonban végre az is kiderült, mit is értettek ezen pontosan. Azt már eddig is tudtuk, hogy az exosuitnak köszönhetően magasabbra fogunk tudni ugrani, azonban a legfrissebb információk szerint ruházatunk számos egyéb funkcióval fog rendelkezni, melyeket szabadon aktiválhatunk egészen addig, amíg az akkumulátora le nem merül. Ezek közé tartozik az Exo Shied (rövid ideig pajzsot képezhetünk magunk körül), az Exo Overlock (növeli sebességünket), az Exo Stim (az alapfunkción túlmutató ideiglenes életerő-visszanyerést tesz lehetővé), az Exo Cloak (rövid ideig elrejtőzhetünk az ellenség szeme elől), az Exo Hover (rövid ideig lebegést tesz lehetővé), az Exo Ping (megmutatja a HUD-on az ellenséges mozgást), az Exo Throphy System (rövid ideig semlegesíti a gránátokat és rakétákat). Mindezek mellett az is kiderült, hogy összesen 12 multiplayer módban mérkőzhetünk meg, köztük a Team Deathmatch, a Capture the Flag, a Hardpoint, a Search & Destroy, a Kill Confirmed és a Team Domination játékmódokkal. A további öt többjátékos módról azonban a játékot fejlesztő stúdió még hallgat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Call of Duty: Advanced Warfare

Platform:

Fejlesztő: Sledgehammer Games

Kiadó: Activision

Megjelenés:
2014. november 4. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

david139
david139 [18366]
Call of Duty: Crysis :D
jeszkar
jeszkar [129]
Nem hiszem, hogy forradalmi lesz, inkább oldschool, Quake 3, Unreal Tournament stílúsban. Ugrálgatások, gyors mozgások, rail gun fegyver (kellemes emlékek :) ).

Egyébként nem igazán tudom elképzelni, miként lehetne bármilyen FPS forradalmi, játékmechanikai szempontból.
Baracklekvár
Baracklekvár [1724]
Ez annyira forradalmi, hogy kb. pont ezekre van lehetőség a Ghost Recon Phantoms alapszinten ingyenes játékban is. Ami tán nem lett annyira jó játék, mint majd esetleg ez az AAA játék lesz-lehet, de hagyjuk már a forradalmakat. Kötelező nagyotmondás.

Ha én írok egy amőbaprogramot, amit X és O helyett majd budipapírtekercsekkel és tulipánokkal kell játszani, az pont annyira lesz forradalmi, mint ez. Semmi új ötlet, csak más köntös.


ui.: Oké, visszavonom az észrevételt, ha attól lesz forradalmi a játék, amit még el sem árultak, s nem attól, amit már tudunk.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)