Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Újabb jó tanács az Alien: Isolation jövőbeni játékosai számára

A szellőzőkben sem érdemes bujkálni.

2014.09.17. 09:35 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Alig három hét múlva jelenik meg a Creative Assembly fejlesztésében készülő Alien: Isolation, ennek kapcsán pedig újabb előzetessel rukkolt elő a stúdió. Az elmúlt napokban már megtudhattuk, hogy nem sok hasznunkra lesz a futás, ha egy alien már meglátott, de az is kiderült, hogy fegyvereinket is ésszel kell majd használnunk, ha nem akarjuk magunkra vonni a figyelmet. A legújabb, alig több mint fél perces videóban főhősünk ismét csúfos halált hal, így tehát azt is be kell látnunk, hogy nem feltétlenül éri meg a szellőzőkben bujkálnunk... ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (6)

McCl@ne
McCl@ne 2014.09.17. 10:39
Csak szerintem nincs ezeknek a videóknak semmi értelme?
Ha ez tükrözi a valódi játékot, akkor szar lesz, mert mindentől egyfolytában meghalsz mindenhol.
Ha nem tükrözi: akkor viszont mit csinál?
Pedig eddig biztos vevőnek tartottam magam :)
GeryG
GeryG 2014.09.17. 11:03
Szerintem ez csak egy kis részét tükrözi a játéknak. Ilyen videót az Outlastről is bőven lehetne készíteni, ami a túlélőhorrorok koronázatlan királya (legalábbis nálam biztosan). Abban is úton, útfélen meg lehet halni, de azért messze nem az jellemző rá. Ez csak egy trailersorozat, amiben épp a különféle "hát ez nem jött be" szitukat szedik össze. :)
McCl@ne
McCl@ne 2014.09.17. 11:09
Ja, értem, hogy mit látok, csak rohadtul bénának tartom ezt a megoldást. Akkor már legyen egy másfél perces "próbálok minden áron elmenekülni, bevetek mindent, de mégis meghalok" videó, az legalább mutat valamit.
balays82
balays82 2014.09.17. 11:16
Nekem is hasonló érzéseim vannak, mint neked. Mert alapvetően izgalmasnak tűnik a koncepció, de egyelőre nem látom, hogyan lesz ebből a bujkálásból egy teljes értékű, megfelelő hosszúságú játék, és ezek a videók sem segítenek semmit. Ezért nem mertem még előrendelni sem.
GeryG
GeryG 2014.09.17. 11:20
Azt nem vitatom, hogy ezek a félperces snittek egy picit furák így külön-külön.
ajánlott olvasnivaló