Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Far Cry 4

Előrendelhető a Far Cry 4 gonoszának figurája

A 23,5 cm magas figura már most előrendelhető a Ubisoft online áruházában.

2014.09.21. 15:33 | GeryG | kategória: Játékhírek

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy az egyes játékok gyűjtői kiadásaiban rendre kisebb-nagyobb műanyagfigurákat is találunk, de az valamivel ritkább, hogy azokat a kiadó külön is piacra dobja. Ez a helyzet a november 20-án megjelenő Far Cry 4 kapcsán, amelynek természetesen lesz gyűjtői kiadása, Ultimate Edition címmel, abban pedig találunk majd egy Pagan Min figurát. Csakhogy a Ubisoft a napokban bejelentette, hogy a játék negatív főszereplője külön is megvásárolható lesz, sőt, már elő is lehet rendelni a kiadó online áruházában. A különc figura 23,5 cm magas szobrocskát kap, amelynek hátterében egy hozzá illő, tarkabarka tigris graffitije is látható. A kompozíció a Pagan Min: King of Kyrat címet viseli és a UbiCollectibles táborát erősíti. Ebbe korábban olyan játékok és szériák főszereplői kerültek bele, mint az Assassin's Creed, a Tom Clancy's Splinter Cell, a Far Cry 3, vagy épp a Tom Clancy's Ghost Recon és a Might & Magic Heroes VI. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Far Cry 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 4

hozzászólások (15)

GustyX
GustyX 2014.09.22. 10:19
Tulajdonképpen miért ez a szarkazmus?
GeryG
GeryG 2014.09.22. 10:29
:D
davkar9
davkar9 2014.09.23. 15:01
Hanyagolni kéne már ezt a fene nagy toleranciát, nem csak itt, úgy az élet minden területén. Igenis oda kéne csapni az asztalra, hogy az ilyen szarokat márpedig nem! Nincs baj ezekkel a szobrokkal-figurákkal pl, nálam is ott figyel az asztalon egy Geralt fej és egy vault boy. Azok szépek, igényesek, az ubi viszont mindig ilyen ocsmányságot csomagol a CE-jükbe. Amíg ez az 'ez is jó' felfogás uralkodik addig nem is számíthatunk változásra. Mert tényleg az a szomorú, hogy veszik ezeket.:-(

(nem tudom milyen hangon szólalok meg a fejedben, de ez nem ellened irányuló támadás vagy ilyesmi:-D)
GeryG
GeryG 2014.09.23. 15:05
Értem én, amit mondasz, de azt elfelejted, hogy ez szerinted (okay, és még szerintünk is) csúnya. Valakinek viszont biztos tetszik, tehát innentől van létjogosultsága. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy nekünk csak a barna lányok tetszenek, tehát pusztuljon minden szőke és vörös. Nyilván nem lenne igazunk. :)
GustyX
GustyX 2014.09.23. 15:36
Persze.:D

davkar9: egy kiszínezhető, túlárazott fejszobortól szerintem minden egyéb szebb, igényesebb.

Ami még Pagant illeti: mégis, játékhoz kapcsolódóan milyen egyéb figurát lehetne kihozni? Pagan Min eléggé jellegzetes figurája a játéknak, így érthető, hogy őt adják ki figuraként, amit a rajongók biztosan venni fognak (vagy eleve már a karater alapból ocsmányul néz ki). De egy helikopteres, elefántos szobrot kivenne a játék miatt? Kb. senki. Főszereplőnek meg nem lenne értelme, FPS-ként a szobra még jelentéktelenebb lenne.
Emiatt nem is tartom valószínűnek, hogy a Divisionból lesz valami ilyesmi, ott nehezen tudom elképzelni, hogy egy jellegzetes fazont, játékra jellemző szobrot tudnának készíteni (esetleg egy NYPD rendőrkocsi mögé bújt katonát/túlélőt/lázadót/akármit(persze kinyitható ajtóval:D)).
ajánlott olvasnivaló