Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megújult a Steam

Az új kezdőképernyőn a korábbi vásárlásaink és játékos szokásaink alapján kapunk játékajánlatokat.

2014.09.23. 11:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A minap komoly frissítést kapott, így megújult a Steam számos funkciója. A szembetűnő változásokkal rögtön a kezdő képernyőn találkozhatunk, ahol a játékajánlások rendszerét piszkálták meg a Valve munkatársai. Mostantól a rendszer figyeli, hogy milyen játékokat vásároltunk korábban, mivel mennyit játszottunk és általában milyenek a játékos szokásaink, majd ezeket mérlegelve ajánl számunkra esetleg érdekes játékokat. Emellett a keresőmotor is új szűrőkkel lett kibővítve, hogy még pontosabb találatokat kapjunk. Fontos újdonság a kurátorok megjelenése. Ez lényegében egy követési funkciót takar, amellyel a mienkhez hasonló ízlésű játékosokat találhatunk.
A Steam igazi virágkorát éli, hiszen jelenleg több mint 100 millió regisztrált és aktív felhasználóval büszkélkedhet. Az elmúlt háromnegyed évben 1300 új játék került a kínálatba, így érett már egy komolyabb ráncfelvarrás is. A frissítésről részletesen a Steam böngészős változatában is olvashattok. ■

hozzászólások (8)

jeszkar
jeszkar 2014.09.23. 13:06
Aminek örülök, hogy most már átlátható a weeklong deals.
GustyX
GustyX 2014.09.23. 13:21
Nekem szóló ajánlat eddig olyan játékokat mutatott, amit egész életemben el fogok kerülni és hasonlók sincsenek a könyvtáramban:D.

Mondjuk személy szerint az egész nem érint, amire kellett a steam eddig is működött, meg úgy tűnik most is.
Lacko
Lacko 2014.09.23. 14:42
Gustyx: de eddig ott, ahol most a személyreszabottak vannak, régen az újdonságok voltak. Tehát rohadtul le fogunk maradni a nem beharangozott újdonságokról, ha nem passzol a rólunk kialakított steam-képletbe, ami a te és az én példám alapján eleve elég szar.

SityiSXT: szerintem ebben követni fogja a kliens is a kéket, csak lassan őrölnek azok a malmok.
Lacko
Lacko 2014.09.23. 14:59
Azt a szabályszerűséget vettem észre, hogy azokat ajánlja nekem valónak azok közül, amik már megvannak, amiket nem a steamen keresztül vettem meg, hanem valahol megvettem és egy steam kódot kaptam érte, amit a steamen aktiváltam. Ezt valamiért a steam úgy veszi, hogy nincs meg nekem.
Olyan gomb viszont nincs, hogy "ne ajánld, mert megvan"... ;) Azt meg nem akarom megnyomni, hogy "nem érdekel", mert hát érdekel, azért vettem meg. :D
Sityi
Sityi 2014.09.23. 15:06
Akár igazad is lehet - relatíve régen megváltoztatták az ikont is, ehhez képest csak most idomult hozzá a bolt.
ajánlott olvasnivaló