Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Pagan Min az új Far Cry 4 trailerben

Újabb videóban mutatják be az őrült főellenséget. Európában PS3 és PS4 csomagok is lesznek a játékkal.

2014.09.26. 16:23 | szerző: Dino | kategória: Játék

Szadista diktátor, pszichopata, Kyrat önjelölt királya - ilyen és hasonló jelzőkkel illetik a Far Cry 4 főellenségét, Pagan Mint. A Ubisoft legújabb videójában ő áll a középpontban, az ő asztalánál ülve ismerkedhetünk meg még jobban személyiségével. Azonban a sajtóközlemény ennél azért bővebben is ír a játék főgonoszáról:
Pagan Min Hong Kongban született, egy közepes rangú drogbárónak a fiaként, Dél-Kelet-Ázsia Arany Háromszögként ismert régiójában. Apja csupán egy kis hal volt, a neki dolgozó Pagan azonban jóval ambiciózusabb, no és már fiatalként is különc piperkőc. Apját gyűlölte, és egy dinoszaurusznak látta. Senki se tudja, hogy halt meg az apja, de az biztos, hogy nem természetes halállal. Ezt követően Pagan örökölte apja kis részesedését a drogpiacból. Egyre nagyobb szeletet hasított ki magának a tortából, egy kis magánhadsereget is összetoborzott, a heroinban utazó vetélytársait pedig kezdte magára haragítani. Nem illett közéjük, de tudta, hogy nem ölheti meg mindet, így veszélybe került az élete. Ekkor talált rá Kyrat királyságára. Az ottani monarchistákkal szövetkezett, hogy uralomra segít nekik egy távoli trónörököst, azonban elárulta őket, megölte az örököst és magát koronázta meg. Ez vezetett az Arany Út (Golden Path) ellenállócsoport megalakulásához, akiknek célja mi más lehetne, mint Pagan uralmának megdöntése.
A november 18-án PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra megjelenő játékhoz kapcsolódva a Sony masinái külön csomagokat is kapnak: az európai boltok PS3-as és PS4-es Far Cry 4 bundle-kat fognak árusítani (utóbbiból fekete és fehér géppel is). ■

Far Cry 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló