Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Mire számíthatunk az Evolve alfájától?

A készítők felfedték a várható tartalmat, valamint a PC-s változat gépigényét.

2014.10.27. 11:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról még a hónap elején mi is beszámoltunk, október végén rajtol el az Evolve nemzetközi alfa tesztje. Október 30-án Xbox One-on, majd egy nappal később már PC-n és PlayStation 4-en is kipróbálható lesz a Left4Dead készítőinek űrlényes lövöldéje. A Turtle Rock Studios most picit azt is körvonalazta, hogy az alfa során milyen tartalomra lehet számítani. A tizenkét vadász közül a tesztben nyolc fog szerepelni, a szörnyek közül kettő, a pályák közül pedig három. Mindezeket egyelőre csak a Hunt játékmódban lehet majd kipróbálni. Emellett már működni fog a karakter- és játékosfejlődési modell is. A karakterfejlődéshez a meccsek során szerzett tapasztalati pontok szükségesek, amelyek révén javíthatjuk az adott karakter fegyvereit, képességeit és tulajdonságait. Ha egy karaktert a maximumig fejlesztettünk, elérhetővé válik a következő karakter mind a szörnyek, igaz ez a szörnyek és a vadászok oldalára is. A játékosfejlődés az összesített teljesítményünket méri karakterektől és osztályoktól függetlenül. Összesen 40 szint lesz, amelyek új perkeket nyitnak meg, ezeket a meccsek előtt lehet majd kiválasztani. A perkek között olyanokat találunk majd, mint a fegyverváltás sebessége, extra sebzés, életerő regeneráció, vagy épp a szörnyek oldalán a szaglás javulása. A fejlődési rendszerről a hivatalos oldalon részletes leírást is találtok.
Végül a fejlesztők felvázolták az alfa futtatásához szükséges minimum és ajánlott gépigényt is, amely ugyan nem tükrözi a végleges változat elvárásait, de jó eséllyel előrevetíti azokat. Íme:
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Pentium D 3 GHz vagy AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2,4 GHz
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce 560 vagy AMD Radeon HD5770
  • Merevlemez: 15 GB

Ajánlott gépigény:

  • Processzor: Intel Core i7 920 2,67 GHz vagy AMD A8-3870 3 GHz
  • Memória: 6 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy AMD Radeon R9 280
  • Merevlemez: 15GB

Az alfa teszt tehát október 30-31-én rajtol el PC-n, PS4-en és X1-en, míg a játék végleges változata a tervek szerint február 10-én jelenik meg ugyanezekre a platformokra. ■

Evolve
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evolve

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló