Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Evil Within The Evil Within

Frissült a PC-s The Evil Within

Sokak által várt funkciók kerültek a játékba: 60 fps és képarány változtatási lehetőségek.

2014.10.30. 10:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sok játékosnál kiverte a biztosítékot, mikor kiderült, hogy a The Evil Within nem csupán a konzolokon, de PC-n is 30 fps-re lett lekorlátozva, valamint a képarányt is úgy határozták meg, hogy két fekete csík maradt a képernyő tetején és alján. Ezeket már a premier napján is meg lehetett változtatni a megfelelő fájl átírásával, de ezt a fejlesztők hivatalosan nem támogatták. Tegnap megérkezett a játék új frissítése, amely már lehetővé teszi, hogy ezeket a beállításokat a játékon keresztül biztonságosan is elvégezhessük. Megszűnt tehát a 30-as fps-korlát és a képarányon is tudunk már változtatni. Ezekkel együtt néhány hibajavítás is került a frissítésbe, amelyek egy része pont e két beállítás átírásából fakadt. ■

The Evil Within
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Evil Within

hozzászólások (9)

Skorpio90
Skorpio90 2014.10.30. 13:55
Igen, de ez annak tudható be, hogy édesapám hatására kezdtem el én is kockulni :) Ő a mai napig pl. aktívan Battlefield 4-ezik (56 éves!), az új Sherlock Holmes-t együtt játsszuk, illetve ha az adott évben van igazán kiemelkedő játék, akkor azokat is megmutatom neki, bár csak nagyon kevés tudja igazán megfogni őt. Most pl. az L.A. Noire-t szeretném megmutatni neki.
balays82
balays82 2014.10.30. 14:49
Na igen, akkor a te eseted valószínűleg kifejezetten egyedinek számít. Mondjuk abból, hogy valaki The Evil Withint ad ajándékba, sejthető, hogy az illető eléggé otthon van a témában.
GustyX
GustyX 2014.10.30. 19:02
Oda a mozi feeling...:-|

Nekem is vedd meg magad kategória a dolog. Illetve már, mivel barátnőm vett nekem erre-arra játékot, de már "Megint játék? Majd magadnak..." a hozzáállása:D.

Aztán mióta önálló vagyok anyagilag, hardvereket is magam szerzem be.


Az viszont bosszantó, hogy amikor az kollégák, szülők mondják, hogy ne játsszak annyit, meg hogy ne csak folyton a játék...:(
VodevilX
VodevilX 2014.10.30. 19:26
Őszintén nagyon de nagyon kíváncsi lennék, rá mennyire volt igaz a szélesvásznú megoldásra, hogy így lett elképzelve, mert sok sok film grain effekttel végül is átjött annyira, hogy hihető, főleg abból kindulva, hogy tényleg látszik az egész játékot, hogy vizuálisan minden apró részletre nagyon odafigyeltek, hogy az összkép tökéletes legyen. Más kérdés, hogy ha picit jobb lenne alapból a FOV akkor picit más lenne a szitu, mert az nagyobb szívás. De akár hogy is van, egyértelmű, hogy közben mindenképp szívességet tesz a konzoloknak (legalábbis elsősorban, hisz azóta már kiderült, hogy a fix30 fps sem garantált), hisz tényleg jócskán lecsökkenti a megjelenítendő felületet.

Viszont a 30fps az totális bullshit volt végig, ez nem kérdés, semmiből sem tartott volna ezt a 30/60 fps kapcsolót beletenni, talán erre meg inkább az a magyarázat, hogy annyira béna a teljesítménye, hogy még egy gtx 980al sem képes a fix 60 fpsre... Kíváncsi leszek, hogy ebben megáll-e majd a hivatalos support, vagy tényleg javítanak még esetleg a tényleges teljesítményen is, illetve, hogy kap-e a játék FOV csúszkát, mert külsőleg megoldható, és határozottan jót tesz a játéknak.
Artemius '89
Artemius '89 2014.10.31. 00:52
Nekem pokoli szerencsém van :) Persze a szülők sokat szívták a vérem, hogy miért játszom annyit, mostanra, anyagi függetlenségem hajnalán végre azt csinálok amit akarok :) És mellé sikerült találnom egy olyan barátnőt, aki 100%-osan tolerálja a dolgot :D Szülinapomra Wildstar-t kaptam tőle, karácsonyra pedig úgy néz ki egy új alaplap néz be :D Videokártyára nekem kell összekuporgatnom a pénzt, annak az árától még az ő agya is ledobta az ékszíjat :D
ajánlott olvasnivaló