Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Öt az egy ellen a Last Yearben

A Kickstarteren vár adományokat az egyszemélyes stúdió a tipikus tinihorror-játék elkészítéséhez.

2014.11.06. 10:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre kérdéses, hogy a Turtle Rock Studios új játéka, az Evolve mennyire lesz képes megragadni a játékosok emlékezetében. A stúdió ugyanis egy korábban nem túl gyakori felállást próbál ki a játékban: négy az egy elleni küzdelem várható, amelyben az ötödik játékos egy gigantikus méretű szörnyeteget irányít.
Hasonló koncepcióban gondolkozik James Matthew Wearing, aki a napokban indította el új játéka, a Last Year Kickstarter kampányát. A játék nem titkoltan a tinihorrorok kliséire épül, vagyis egy mindenre elszánt gyilkos ered néhány gimis nyomába, hogy elrontsa a napját. A játékban egyszerre hatan vehetnek részt, ebből egy a gyilkost, öt pedig a tiniket irányítja. Utóbbiak táborában is a tipikus karaktereket találjuk: a suli szépe (scout), a suli bikája (assault), az okostojás (technician), a csúnya lány (medic) és a nagydumás néger (support). A gyilkosok terén is lesz választék a machetével szeletelőtől kezdve a láncfűrészes őrültön keresztül egészen a gázálarcos mészárosig, mind-mind eltérő képességekkel. A helyszín sem lehetne ennél klisébb, hiszen két helyen folyhat a küzdelem: a Silver Lake Summer Campben és az East Side High School épületében.
Wearing, aki egymaga készítené el a játékot, egyébként nem újonc a szakmában, korábban olyan játékokon dolgozott, mint Far Cry 3, az Assassin's Creed II és Assassin's Creed III, vagy a Crysis első része - igaz minden esetben hangmérnökként. Ez az első önálló projektje, amelyhez a Kickstarteren szeretné a játékosok támogatását megnyerni. Nem kér túl sokat, "mindössze" 50 000 kanadai dollárt, amelynek összedobásához még egy bő hónap a játékosok rendelkezésére áll (egyelőre nagyon nem indult be az adakozókedv, hiszen alig 600 dollár jött össze néhány nap alatt). ■

Last Year
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Last Year

hozzászólások (4)

VodevilX
VodevilX 2014.12.14. 19:15
Közben 4 nap van még hátra, de már megvan a pénz! szuper!!!8)
GeryG
GeryG 2014.12.14. 19:30
Zsír! :) Már csak annyi kell, hogy tényleg jó legyen! :) Fura módon már az a nagyon minimális baltás videó is ígéretes, holott abban gyakorlatilag semmit se látni... :D
Stroke31
Stroke31 2014.12.19. 17:54
Örülök, hogy sikerre vitte Kickstarteren a projektet James. Alig várom, hogy legyen belőle egy gameplay videó és beinduljon a béta 2016-ban. :D Kíváncsi vagyok, hogy hány magyar lesz a bétában ha eljutunk odáig.
VodevilX
VodevilX 2014.12.19. 18:26
Nahát... 15 napja még az 50 ezer sem volt meg, most meg bőven a duplája... Akkor most már csak várni kell, jó sokat X-(
ajánlott olvasnivaló