Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Crowntakers

Újabb fantasy szerepjátékkal bővült a piac, ám ez egy picit más.

2014.11.09. 09:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Fantasy szerepjátékokkal tele a padlás, ám ez nem zavarta a Bulwark Studios fejlesztőit, akik elkészítették a Crowntakers című játékukat. A Kasedo Games kiadásában a minap jelent meg a játék, amely azért igyekszik kitűnni a tömegből, méghozzá egyedi látványvilágával és megoldásaival. A történet szerint miután elrabolták a királyt, az egykor békés birodalom káoszba borult. Hősünk álmában tudja meg, hogy a király őt választotta ki, hogy kiszabadítsa őt, de ehhez megannyi veszélyen és kalandon át vezet az út.
Karakterünkkel egy hatszögekből felépített térképen kalandozhatunk valós időben, míg a harcok már körökre osztva zajlanak. A világot véletlenszerűen generálja a játék, így nagy újrajátszási faktor rejlik benne. Utunk során sok barátra és bajtársra lelhetünk, de legalább ennyi ellenségünk is lesz. Ezért érdemes karakterünket és társait a lehető legjobb felszereléssel és fegyverzettel ellátni, különben hamar elbukik a birodalom leendő hőse.
A fejlesztők a premier kapcsán egy új trailerrel is jelentkeztek (valamint van egy közel félórás bemutató is a fejlesztők tolmácsolásában), a játék a Steamen vásárolható meg PC-re, Macre és SteamOS-re. ■


hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló