Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Holnap rajtol a Game of Thrones első epizódja

A Telltale új kalandjáték sorozata PC-re, konzolokra és iOS-re is megjelenik.

2014.12.01. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Walking Dead után az utóbbi évek másik közkedvelt televíziós sorozatát is feldolgozza a Telltale Games. A Game of Thrones a stúdiótól megszokott formában és várhatóan minőségben lesz elérhető, az első részt már holnaptól meg lehet vásárolni. A játék szinte minden platformra elérhető lesz, holnap a PC-s és Maces, holnapután a PS3-as, PS4-es, X360-as és X1-es, majd később az iOS és Android változatok érkeznek meg. A következő hónapokban összesen öt további epizódra számíthatunk, amelyek története a TV-s sorozat harmadik és ötödik évada közötti időszakot öleli fel. Érdekesség, hogy a játszható karakterek egytől egyig olyan szereplők lesznek, akik a TV-s feldolgozásban nem bukkantak fel. ■

előző
következő
Holnap rajtol a Game of Thrones első epizódja
Holnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódjaHolnap rajtol a Game of Thrones első epizódja
Game of Thrones
A legutóbbi Game of Thrones cikkek, hírek

hozzászólások (6)

xeLaR
xeLaR 2014.12.03. 01:04
Kb. hozott egy Walking Dead Season 2 szintet, de ha ez így folytatódik, akkor abból nem jön ki jól a Telltale...
GeryG
GeryG 2014.12.03. 06:05
Úgy kérdezem, hogy nem játszottam a Telltale játékaival, mert nem hoznak tűzbe: a 70% már rossznak számít?
xeLaR
xeLaR 2014.12.03. 08:57
Abszolút rossznak nem, csak egy átlagos, megszokott szintet hoz. A legtöbb játék értékelésénél a 7/10, 70% ezt érzékelteti. Meg aztán nagyobb is volt az elvárás sztem a játékkal szemben, aminek az sem segített, hogy elvileg a Borderlandses játékuk nagyon jó lett (kb. mindenhol 9/10).

Mondjuk vmennyire jó a Telltale legutóbbi játékaiban, hogy mivel kevés a kritizálható játékelem, a történet és a szereplők megítélése nagyobb szerepet kap, de egy nagyon szubjektív tényező. Pl. a Walking Dead 2. évada hasonló vagy kicsivel jobb pontszámokat kapott, és mikor végigjátszottam, számomra csalódást jelentett, más szerint meg jobb volt, mint az első évad. És ezt több jelenetben rosszabbnak éreztem még a Walking Deadnél is.

Úgyhogy ja, véleményem szerint a 70% rosszat jelent ebben az esetben (az sem segít, hogy voltam olyan marha, hogy előrendeltem, vagyok annyira fan:-D). Remélhetőleg azért valamelyest pozitívan változik majd a véleményem a következő részekre.
Lacko
Lacko 2014.12.03. 11:15
Szerintem abban zseniális a TellTale, hogy úgy tud hozzányúlni ilyen (fanatikusan imádott) filmekhez/könyvekhez/sorozatokhoz, hogy nem nagyon ad támadási felületet, mert nem a kanonizált alapsztoriba megy bele, hanem egy párhuzamos történetet hoz létre az unalomig ismert világban.

A TellTale meg mindenképp jól jön ki belőle, mert nem a PC-s eladásokból fog meggazdagodni, hanem pl az iOS-ből, ahol lazán megcsinálja azt, hogy eladja neked az epizódokat külön-külön, majd egyszercsak törli az epizódokat az AppStore-ból és csak egy app lesz belőle, amiben in-app kell megvenned újra az epizódokat és "sajnos az apple nem engedi", hogy a korábbi vásárlásod miatt te ingyen megkapd. Azaz frankón kétszer adják el a cuccost. Ügyes, mi?
MattMatthew
MattMatthew 2014.12.03. 15:20
Az almás felhasználók úgyis szeretik az ablakon szórni a pénzt, szóval belefér:-D.

TrollOFF
Azért ez nem kicsit szemétség! Bár nem biztos, hogy ez a TellTale húzása. Lehet, hogy almáék X-ért megveszik a tt-től aztán ha ők azt többször eladják akkor az csak nekik dupla bevétel. Vagy nem lehet így?
további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.