Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grim Fandango Grim Fandango

Double Fine bejelentések a PSX 2014-en

Megjelenési dátumot kapott a Grim Fandango Remastered, de jövőre jön a Day of the Tentacle és a Broken Age is.

2014.12.07. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tim Shafer és csapata, a Double Fine Productions is jelen volt a tegnapi PlayStation Experience 2014 rendezvényen. A stúdió kihasználva az alkalmat, mindjárt három játékáról is szót ejtett, nagy örömet szerezve ezzel a rajongóknak. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a klasszikus Grim Fandango felújított kiadást kap Grim Fandango Remastered címmel, amely most már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik: január 27-én érkezik meg PC-re (Macre és Linuxra is), valamint PlayStation 4-re és Vitára. A játék új trailert is kapott.
Készül egy másik nagy klasszikus felújítása is, mégpedig az eredetileg 1993-ban megjelent Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle-é. Az egyszerűen csak Day of the Tentalce Special Edition címet viselő új játék szintén 2015-ben várható PC-re (Macre és Linuxra is), PlayStation 4-re és Vitára. Végül szó esett a Broken Age-ről is, amely egyszerre fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Vitára, várhatóan szintén jövőre. ■

Grim Fandango
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grim Fandango

hozzászólások (3)

gregmerch
gregmerch 2014.12.07. 15:00
Ifjú korom legkedvesebb emlékei közé tartozik valamennyi LucasArts szerepjáték. Mind a mai napig a műfaj legkiemelkedőbb darabjai. Nagyon örülök, hogy nem merülnek feledésbe :-).
sluq
sluq 2014.12.07. 20:47
Grim Fandango nálam is tuti beszerzős! :D
Nayrobi
Nayrobi 2014.12.07. 20:51
Uhhh, Grim Fandango. Nem vagyok rajongója ennek a stílusnak, de anno a demoval sokat játszottam, pontosabban csak mászkáltam, néztem a környezetet, hallgattam a zenét és a hangokat, nagyon egyedi az egész, most tuti beszerzem és végigtolom ps4-en.
ajánlott olvasnivaló