Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Warhammer lesz a következő a szériában?

Egy artbookból derült ki az információ a fantasy stratégiáról.

2015.01.16. 10:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

A The Creative Assembly játékainak szentelt, The Art of Total War címet viselő, január 23-án megjelenő művészeti könyvben (azaz közismert nevén artbookban) egy félmondatos idézetből derült ki, hogy a Total War széria egyik következő epizódja fantasy környezetben játszódhat, Mike Simpsontól ugyanis ilyet írnak a könyvben: "...és a sorozatot fantasy környezetbe helyezi a Total War: Warhammer". Mindez összecseng a Sega két évvel ezelőtti bejelentésével, amelyből megtudhattuk 2012 végén, hogy a Games Workshoptól licencet vásároltak a Warhammer univerzumhoz. A Total War: Attila mellett tehát másik új epizódon is dolgoznak a brit fejlesztőcsapatnál, kíváncsian várjuk a Total War: Warhammer hivatalos bejelentést és a megjelenési dátumot. ■

Total War: Warhammer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer

hozzászólások (27)

Aryx
Aryx 2015.01.17. 19:27
+1 :) :) :)

Engem - 20 millió másik nagy névvel együtt, pláne az utóbbi 10 évben - total elkerült ez a Total Waros széria, egyszerűen így jött ki, de ezen a címen most felkaptam a fejem. A Dark Omen kib_szottul jó volt, sajnálom, hogy anno nem tudtam végigvinni, amíg lett volna rá lehetőség.

Amúgy tényleg nem szeretnék semmilyen vitába becsatlakozni, de méé van az, hogy az elmúlt 13 évben egy csomó ilyen Dome-os hírnél mindig jött min. 1 hsz, ami megírja, mekkora bukta lesz. Mintha ott dolgoznának, mondjuk rögtön a pénzügyi elemzői részlegnél, komolyan, vagy ott ácsorogtak volna tanúként a milliós szerződéskötésnél, de tényleg. :D De nem bántok senkit, csak most kikívánkozott belőlem ez az indulat, amit már évek óta elfojtottam a domeon.
Amúgy nem ismerem a TW-szériát, de ha egy napra jönne velem szemben egy olyan cucc, ami hasonló feelinget nyújt, mint az a jó Dark Omen, annak én örülni fogok, és ez a lényeg, halál komolyan.
Johnny25
Johnny25 2015.01.19. 14:48
Szerintem az I. világháború még kivitelezhető lenne, a II. nyilván nem, de ezért is írtam az elsőt. Pont az a lényeg, hogy hiányzik például az utánpótlás útvonal biztosítása az összes játékból, holott annak idején idején ez egy elég jelentős szempont volt egy-egy háború előtt. Az, hogy nehéz megoldani még nem jelenti azt, hogy nem lehet. Miért ne lehetne megoldani a frontharcot, ezt nem is értem? Légi egység nagyon nem is kell, mivel abban az időben csak felderítők voltak, ez a kampánytérképbe simán belefér. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen.
LordMatteo
LordMatteo 2015.01.19. 14:52
Pedig a TW első Medieval része mocskos jó volt, egyetlen egy komoly hányásom volt tőle, mégpedig hogy ha rálépsz a szomszéd területére öt katonával, az márpedig háborút jelent, hiába a legjobb szövetségesed. Nem tudom, a másodikban hogy van ez, ott csak csatákat játszottam, mert ott meg az fantasztikus a grafika miatt.
Pras
Pras 2015.01.19. 15:45
Persze, hogy meg lehet oldani. Bármit meg lehet oldani. Csakhogy, amióta a Rome 2004 körül bevezette azt a rendszert, hogy az ellenfél egy 2D-s felületen statikus (települések) és dinamikus célokból áll, melyeket szabadon mozgó seregekkel lehet elérni és ezek találkozása indítja a csatát, a TW alapvetően ezzel a szisztémával működik. Ha ehhez belepakolod a több ezer kilométernyi defenzív vonalat, illetve - ahogy nézem, "extra" igényedként - az utánpótlás kérdését, akkor te már nem egy Total War játékot kérsz, hanem egy olyan első világháborús stratégiát, aminek egyes pillanatai 3D-ben lejátszhatóak.
Nos, ezért nem lesz I. világháborús Total War, ha pedig lesz, arra fújni fogsz, mert erősen valószínű, hogy nem olyan lesz, amilyennek azt majd szeretnéd. :)

@LM: Én úgy vélem, érdemes a hadjáratokba is belepillantani. :)
Reiven96
Reiven96 2015.01.23. 13:54
Mivel én imádom a japán dolgokat nekem a shogun és shogun 2 tetszett a legjobban, de egy Total war: Warhammer nem lenne rossz :D
ajánlott olvasnivaló