Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Battlefleet Gothic: Armada

Az Etherium fejlesztői új stratégiai játékon dolgoznak.

2015.01.18. 10:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy az Etheriumot is fejlesztő Tindalos Interactive egy másik valós idejű stratégiai játékon is dolgozik. A Battlefleet Gothic: Armada a Warhammer 40K világába repíti a játékosokat, de egy egészen új hadszíntér kerül az előtérbe. Ezúttal ugyanis a világűrben kell helytállnunk. Mint ismert, nem ez az egyetlen új projekt a témában, ugyanis a The Creative Assembly is "elszólta" magát a napokban, miszerint náluk is készül egy Warhammer stratégia.
A Battlefleet Gothic: Armada koncepciója egyelőre ködbe burkolózik, mindössze annyit tudni, hogy kőkemény űrstratégiához lesz szerencsénk, amelyben az Imperial, az Orc, a Chaos és az Eldar frakciók küzdenek egymás ellen, mi pedig bármelyikük oldalán harcba szállhatunk. Hatalmas űrhajók felett vehetjük át az irányítást mind a csaták során, mind két összecsapás között. Fegyverzetüket és védelmi rendszereiket kedvünkre alakíthatjuk, az ütközetek során pedig tapasztalati pontokat gyűjthetünk velük - ezek mentén történik majd a fejlesztés is. A látványért az Unreal Engine 4 felel majd, amely az alábbi képek tanúsága szerint most is jól teszi a dolgát.
Egyelőre tehát ennyit lehet tudni a Battlefleet Gothic: Armada kapcsán, így megjelenési dátumról sincs hír. Azt persze könnyű megtippelni, hogy kizárólag PC-re folyik a fejlesztés. ■

előző
következő
Készül a Battlefleet Gothic: Armada
Készül a Battlefleet Gothic: ArmadaKészül a Battlefleet Gothic: ArmadaKészül a Battlefleet Gothic: Armada
Battlefleet Gothic: Armada
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefleet Gothic: Armada

hozzászólások (3)

Sir Spike
Sir Spike 2015.01.18. 14:23
Ham-ham, ez finomnak ígérkezik. De a legjobb az lenne, ha ezt a hírt Star Wars témában láthatnám viszont :)
Rigida
Rigida 2015.01.18. 17:00
na végre, nagyon régen jött már ki az utolsó jó űrstratégia :D
ivanova36
ivanova36 2015.01.20. 18:28
Ahogy olvasom inkább a Nexus vonalát fogja erősíteni és nem a Homeworld stílusát. Persze ettől még jó is lehet, ha sikerül könnyen menedzselhetővé tenni a hajókat és a képességeik használatát a csaták alatt.
ajánlott olvasnivaló