Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WWE Immortals iOS-re és Androidra

Pankrációs játék a Mortal Kombat fejlesztőitől.

2015.01.18. 11:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A NetherRealm Studios nevét mindenki a Mortal Kombat sorozat feltámasztásával, esetleg az Injustice: Gods Among Us szuperhőseivel köti össze. Pedig a stúdió korábban már próbálkozott a hordozható eszközökön is maradandót alkotni, nekik köszönhetjük a Batman Arkham City Lockdown címet viselő alkotást is. Bár a stúdió kapacitásának jelentős részét a Mortal Kombat X köti lesz, a hírek szerint fut egy másik projekt is, amely a WWE Immortals címet viseli és kizárólag iOS-re és Androidra érhető el. A címből már kitalálható, hogy a pankráció világa köszön vissza a telefonokról és táblagépekről, de egy picit azért megcsavarták a dolgot. A harcosokat ugyanis egy sajátos fantasy világba ültetik át, ahol háromfős csapatok küzdenek meg egymással. Összesen 25 harcos került a játékba, akik között a sportág legnagyobb jelenkori alakjait is megtaláljuk. Minden karakter (néhány kivétellel) két változatban is megtalálható, hiszen vannak, akik például ősi druida harcosként is megjelennek. Bár a játék alapvetően ingyenes, valódi pénzért (vagy a játékban gyűjthető kreditért) további karaktereket és power upokat vásárolhatunk. Emellett a hasonló játékokban már régóta megtalálható energialimit is jelen van, vagyis a csaták elfogyasztják az energiánkat, így néhány után várnunk kell, míg az újratöltődik.
A WWE Immortals már most elérhető az iTunes kínálatában, valamint a Google Play áruházában. ■

hozzászólások (2)

bollokr
bollokr 2015.01.21. 08:10
Lélektelen szemét.Ezzel a két szóval tudnám ezt a szörny krehálmányt jellemezni. Már unalmas a sima WWE?Sebaj,turbózzuk fel kicsit,és csináljunk belőle gagyi Mortal Kombatot!.A 10 évesek úgy is zabálják majd...
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 10:26
Kipróbáltam a játékot. Nem igazán nyerte el a tetszésemet. A rendszer 1-1ben ugyan az mint az Injustice: Gods Amoung Us-ban, csak rosszabb felbontásban, noname karakterekkel akiket holywoodi színészek ihlettek, és béna hangokkal.A menüt az átvezetőt és a zenét leszámítva elég gyenge hatást kelt. Nem értem minek adnak ki egy ilyen játékot. Anno a Blood and Glory megcsinálta az alap harcos játékot ami szerintem máig lenyomja ezeket az újabb rókabőröket. Az Injusticet megértem hogy megjelent mert mégiscsak névrokon a konzoltársával, ráadásul eléggé népszerű hősökkel. De ez az immorals elég gyenge eresztés lett.
ajánlott olvasnivaló