Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mentsd meg a fényt az Izle-ben

Nyílt világú akció-kalandjáték készül szerepjátékos elemekkel fűszerezve.

2015.01.23. 13:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékon dolgozik az Area Effect csapata. A stúdióra korábban is a meglehetősen egyedi játékmenettel és főleg látványvilággal rendelkező játékok voltak jellemzőek és nem lesz ez másként az Izle esetében sem. Egy szerepjátékos elemekkel megtűzdelt akció-kalandjátékról van szó, amelyben a játékosok elsődleges feladata lesz megteremteni saját világukat. A véletlenszerűen generált szigetek mindegyike teljesen egyedi lesz, felfedezésük szintén a játékosokra vár. A különböző képességeknek és elemeknek köszönhetően egyedül a játékosokon múlik, hogy milyen karaktereket és kasztokat hoznak létre. Ugyanakkor megteremtett világunkat meg is kell majd védenünk a sötétség erőitől, különben hamar az enyészeté lehet.
A játék egyelőre alfa állapotban jár, de már ehhez is lehet csatlakozni a hivatalos oldalon keresztül, ahol a történetről és a játékmenetről is bővebben olvashattok. A tervek között a PC-s mellett, PlayStation 3 és 4, Xbox 360 és One, valamint Wii U változatok is szerepelnek, de ezek biztos elkészítéséhez tavasszal Kickstarter kampányt is indítani fognak a készítők. ■

hozzászólások (8)

totyak
totyak 2015.01.23. 15:58
Nekem kifejezetten tetszik a játék kinézete, meg aztán vegyétek figyelembe, hogy ez még csak alfa. Mondjuk azért nem kicsit vehetők észre a játékban Minecraft-os nyúlások.
semzu
semzu 2015.01.23. 17:00
Szeretem a művészi megoldásokat a játékokban (ha már szóba jött Picasso :D ), az egyedi atmoszféra sokat dob egy néhány küldetésből álló free game-en is. Kíváncsi leszek rá! :)
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.24. 00:23
Nekem az jutott először eszembe a játékról, amikor megjelentek az első ilyen 3D-s pokémon játékok PC-re. Az nézett ki ugyan így, de nagyon érződött rajta, hogy egyszerűen nem tudják megtölteni annyi tartalommal a játékot, hogy az 3 dimenziós mozgást igényeljen. És ezért unalmas és gyenge volt.
Személy szerint imádom a Pokémon sorozatot, de ezeket a 3Ds PC gyártmányokat sosem szerettem emiatt.
totyak
totyak 2015.01.25. 11:12
Ahogy a hírt elolvastam, szerintem itt nem lesz probléma a játéktér tartalommal való megtöltése. A grafika meg olyan rajzfilmes, mindig próbálkoznak valamivel a fejlesztők, hogy ne egy kaptafára menjenek a játékok. Legalább lehet reménykedni, hogy nem zabálja fel az erőforrásokat, mert annyira nem szép.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.25. 12:58
Az erőforrás zabálás mértéke sok esetben nem a "szépségen" múlik, hanem a modellrészletességen, látótávolság-beállításon és a tartalom rossz optimalizációján.
ajánlott olvasnivaló