Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Letölthető a The Witcher Battle Arena

Megérkezett az iOS-re és Androidra szánt mellékág.

2015.01.23. 13:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

MOBA alkotással gyarapodott a hatalmas népszerűségnek örvendő The Witcher sorozat, megjelent a The Witcher Battle Arena. A kifejezetten többjátékos módra alapozó alkotás kizárólag iOS-re és Androidra érhető el és háromfős csapatok csaphatnak össze benne. Ezeket a csapatokat a játékokból már ismert hősök alkotják, mind egyedi képességekkel, így a játékosok stratégiai érzékén múlik, miként tudják ezeket előnyként érvényesíteni. A cél minden csata során minél több stratégiai pont birtoklása az adott arénában.
A játék zárt bétája tavaly szeptemberben rajtolt el, mostanra viszont végleges formáját is elnyerte, így mindenki ezt találja meg az iTunes kínálatában és a Google Play áruházában. A The Witcher Battle Arena ingyen tölthető le. ■

The Witcher Battle Arena
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher Battle Arena

hozzászólások (12)

bollokr
bollokr 2015.01.24. 08:30
Play Store-on megtaláltam,de én megvárom az első javítást.
Kifagyós,frissités után nem indul,és hasonló kommentek.
Valakinek viszont SP-n rendesen megy,másik Z2 vel baxakxik...
várunk
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.24. 10:02
Nekem egy Huawei Ascend Y530-am van, az sem nagyon hajlandó stabilan futtatni (mondjuk ez nem is bivaly telefon), update után néhány perc után crashel.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.24. 16:20
Én letöltöttem de nem hozta azt amit vártam, de biztos csak túl sokat reméltem tőle..
Kicsit sem éreztem azt a Witcher hangulatot.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.24. 20:14
Mivel teljesen más ennek a mostani játéknak a műfaja, nem is várható el ugyanaz a hangulat.
Godzilla2
Godzilla2 2015.01.24. 21:53
Picit fura elsőre... botok ellen rém könnyű volt, emberek ellen meg előjött a szokásos MOBA betegség: ha az egyik csapat valamennyi előnyre tesz szert, a másik soha az életben nem hozza fel őket (volt ilyen meccsem sajna... miután az ellen mind3 pontot befoglalta a társaim tüntetően lecövekeltek a startponton és részükről le volt sz- ejtve a meccs... legalább chat nincs h anyázzuk a másikat, de vmi büntetés az efféle inaktív fajankóknak nem ártana, mert sztem meg lehetett volna nyerni)...ettől függetlenül tetszik és a régi telómon is nagyon szépen fut (másnál meg az optimális rendszerkövetelményt megütő készülék esetén is azt írja az Áruház h nem támogatott készülék... a kompatibilitáson is volna még mit csiszolni ezek szerint :) ), plusz ebben messze több sikerem volt, mint bármi más, PC-s MOBA címben,a mit valaha is megpróbáltam megtanulni :)
ajánlott olvasnivaló