Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grow Home

Februárban jön a Grow Home

Érdekes platformeren dolgozik a Ubisoft.

2015.01.28. 09:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft elsősorban AAA kategóriás sorozatairól ismert, viszonylag ritkán vág bele vadonatúj játékok fejlesztésébe. A napokban mégis egy ilyen játékot mutatott be: a Grow Home főhőse BUD (Botanical Utility Droid), a robot. Feladata nem más, mint járni a galaxist, hogy olyan növények után kutasson, amelyek segítenek otthona oxigénháztartását helyreállítani. Meg is találja ezt a növényt, amely első ránézésre leginkább az égig érő paszulyra emlékeztet. Neki is áll minél magasabbra növeszteni a növényt, hogy aztán learathassa annak termését, nem mellesleg így is jut vissza a földről az űrhajójáig. A játékosok feladata természetesen a paszuly megmászása, növekedésének serkentése, ezáltal pedig saját, egyedi világunk megteremtése lesz, ahol más különös növények és élőlények is felbukkannak majd. A Grow Home megjelenése ráadásul már a nyakunkon van, ugyanis a kizárólag PC-re készülő játék február 4-én érkezik meg, megvásárolni a Steam áruházában lehet majd. ■

előző
következő
Februárban jön a Grow Home
Februárban jön a Grow HomeFebruárban jön a Grow HomeFebruárban jön a Grow HomeFebruárban jön a Grow HomeFebruárban jön a Grow Home
Grow Home
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grow Home

hozzászólások (6)

totyak
totyak 2015.01.28. 11:57
Ezt is kiszemeltem már magamnak nem is olyan rég. Jó pár számomra érdekes játék jön mostanság, klassz lesz így az utolsó téli hónap. Csak abban reménykedem, hogy ezzel nem lesznek problémák. Mostanában az Ubi igencsak bukdácsol.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 13:05
Ez a Grow Home projekt egy Ubisoft-divízión (esetünkben a Reflections stúdió) belüli apróbb prototípusból nőtte ki magát egyedi termékké, ami nem tartozott eredetileg a cég nagyobb röptű IP terveihez (hasonlóan pl. a Valiant Hearts: The Great War-hoz).

Tetszik az anyacég hozzáállása, hogy ezeket a kis projekteket is felkarolják, nem csak "kapáltatják" a fejlesztőket a nagyobb címeken.
thri77
thri77 2015.01.28. 13:48
Nem volt már ez a hír egyszer, vagy a hírek topikban láttam? Mindenesetre gameplay(szerű) anyag van belőle már, de inkább teaser jellegű cucc.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 15:19
Pont én linkeltem be a hírajánló topicba. ;-)
Ott is kifejtettem, mennyire jó dolognak tartom ezt az irányvonalat, amit a vállalat elkezdett.
totyak
totyak 2015.01.28. 21:20
És legtöbbször ezek a kisebb címek is rendkívül szórakoztatóak. Elég csak a szintén Ubi-hoz köthető Child of Light-ra gondolni. Bár ott a küzdős részek nekem elvették a kedvem, de a megvalósítás és a történet csodás volt.
ajánlott olvasnivaló