Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ermac a másik Mortal Kombat X harcos

Sokak kedvence, a "mi sokan vagyunk, te egyedül" jelmondatú piros ninja is visszatér.

2015.01.30. 19:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tartalmas hetet zárhatnak a Mortal Kombat X rajongói, ugyanis az elmúlt napokban két új harcosról is lerántotta a leplet a NetherRealm Studios. Először a félig gyík, félig ember Reptile visszatérése vált biztossá, aki saját trailerében mutatkozott be, ma pedig kiderült, ki a második harcos. Ermac először az Ultimate Mortal Kombatban bukkant fel (valójában legelőször a legelső játékban, de akkor egyszerű hiba miatt változott pirosra a ninja színe, így hivatalosan akkor még nem létezett) rejtett karakterként, majd a Mortal Kombat Trilogy-ben már alapból elérhető volt. Ezt követően viszont több epizódból is kimaradt, hogy legközelebb a Deception és Armageddon mellékágakban térjen vissza. A 2011-es Mortal Kombat rebootban kimondottan kemény, veszélyes ellenfélként szerepelt, hiszen ezernyi halott harcos lelkéből gyúrták össze. Innen a jellegzetes jelmondat is: "We are many, you're one - Mi sokan vagyunk, te egyedül".
Ermac tehát a hét második leleplezett harcosa, aki visszatér a Mortal Kombat X-ben is. Természetesen ő is megkapta saját bemutatkozó videóját. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (103)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.08. 16:11
Lehetséges lenne? Brutality is back? :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 16:38
Fú de jó lenne. :-) Kíváncsi lennék, hogyan oldanák meg, még a régi MK-knál elment a csonthalmaz, de itt anatómiailag már pontosabbak.
Barthezz
Barthezz 2015.02.08. 17:03
Hát elég brutálisak, mondhatni eddig a legbrutálisabbak az alap fatality-k is. :D De persze elképzelhető, hogy még ezt is fokozzák. ;) Viszont a linked nem jó.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 17:57
Kis URL babrával működésre lehet bírni azt.
Barthezz
Barthezz 2015.02.08. 18:12
Áh, köszi! ^^ ;-)
ajánlott olvasnivaló