Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

White Night White Night

Noir stílusú horror készül White Night címmel

Az 1930-as évekbeli Bostonba repít az OSome Studio kalandjátéka.

2015.02.04. 14:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valószínűleg keveseknek csenghet ismerősen a független OSome Studio neve, hiszen a csapat eddig nem jelentkezett játékkal. Első játékuk a manapság sokadik virágkorát élő horror műfaját gyarapítja, azon belül is a kalandjátékok közé sorolandó. A White Night ráadásul meglehetősen egyedi, noir látványvilággal készül, ami remek hangulatot kölcsönöz már az első képeknek is. A történet az 1930-as években játszódik egy elhagyatott kúriában, ahol mindenféle rejtélyes dolgok történnek és nem ritka, hogy a sarkon túl kísértetekbe botlik az ember. A készítők valami igazán egyedit szeretnének alkotni, ami kiemelkedik a mostanában kicsit elburjánzott túlélőhorrorok szürke tömegéből. Épp ezért nem csak a látványvilág lesz szokatlan, de mellé nagyon erős történetre és emlékezetes karakterekre is számíthatunk. A készítők a maximális átszellemülés érdekében rengeteget foglalkoztak a korszakkal, annak zenéivel, ráadásul még egy hasonló épületet is kibéreltek, hogy ott magukba szívják annak utánozhatatlan atmoszféráját.
A White Night 2013 óta készül, mostanra pedig célegyenesbe fordult a fejlesztés: március 3-án jelenhet meg PC-re, Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Noir stílusú horror készül White Night címmel
Noir stílusú horror készül White Night címmelNoir stílusú horror készül White Night címmelNoir stílusú horror készül White Night címmelNoir stílusú horror készül White Night címmel
White Night
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
White Night

hozzászólások (9)

totyak
totyak 2015.02.05. 12:30
Megnéztem a videót és nekem nagyon nem jött át, mit akartak ezzel a monokróm stílussal a fejlesztők. Zavarja a szememet, hogy néha nem tudom érzékelni rendesen a tárgyak kontúrját. A cím viszont telitalálat ehhez a kinézethez.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.05. 14:40
A fekete-fehér színekkel operáló film noir műfaj előtt tisztelgés volt a cél szerintem.

Igazad van, az árnyalás terén tényleg nem használnak átfedést, így éles átmenet van az egyes kontúrok között. Abban reménykedek én is, hogy statikus fényekkel lesznek majd megvilágítva a jelenetek, mert ha mondjuk kinti helyszínnél pl. intenzív villámlást betesznek vagy benti helyszínnél pislákoló gyertyákat (amolyan stroboszkóp-szerű eredményt elérve ezzel), akkor az éles kontúrkülönbségek miatt garantált instant rohamot fog kiváltani a játék az arra hajlamos embereknél. :-/
TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:34
Erről eszembe is jutott egy réges-régi PC-s (kaland)játék, aminek csupán annyi volt a címe, hogy Noir. Irány az eBay, körülnézni (igen, fájóan hiányzik a gyűjteményből egy I Have No Mouth and I Must Scream is, bár az nem noir, de az is eszembe jutott).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 10:20
Bár mondtad, hogy nem szereted a digitális kópiákat, de az I Have No Motuh And I Must Scream GoG-ról/Steamről könnyen beszerezhető potom áron. ;-)
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 20:56
Elég fura játék.
Sok horror játék megfordult már a gépemen, és a sok-sok játék közül az Outlast tetszett nagyon, meg a Slender Man The Arrival, DE EZ, már most nagyon piszkálja a fantáziámat, hogy milyen játék lesz belőle.
Piszkálja??? - Üti...
ajánlott olvasnivaló