Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

PlayStation 4 játék - a kvízbe jutottak listája

Megvan a kvízjáték négy résztvevője - egyikük a hónap végére egy limitált PS4 tulajdonosa lesz!

2015.02.10. 16:39 | szerző: Dino | kategória: Dome

Eltelt a három hét, valószínűleg mindenki izgatottan várja, hogy mi lett a jubileumi PlayStation 4-ért folyó versengés eredménye. Ahogy a játékszabályhoz tartozó hozzászólások között írtuk már, köszönjük szépen mindenkinek a részvételt, és a leginkább pozitív visszajelzéseket is: úgy érezzük, ha nem is tökéletes, de megfelelően összetett és izgalmas játék van a hátunk - és a hátatok - mögött. A maximális 10 pontot 7 olvasónknak sikerült összegyűjtenie, az előzetesen jelzett szabályok értelmében köztük hozzászólásaik száma alapján kerül ki az első három döntős, mégpedig:

  • SolidSnakeGH (727 hozzászólás)
  • thri77 (582 hozzászólás)
  • totyak (300 hozzászólás)

Ahogy ígértük, a negyedik résztvevőt a 2010. előtt regisztráltak közül a legtöbb pontot elérők közül választjuk ki (ugyanolyan módszerrel, mint a többieket), ez alapján a kvíz negyedik játékosa:

  • Barthezz (231 hozzászólás)

Gratulálunk mindannyiuknak! (Amúgy ugyanez az eredmény született volna akkor is, ha nincsenek kiemelve a régebben regisztráltak.)
10 pontot ért még el rajtuk kívül: balays82 (136), Lacroix89 (37) és CasualCrash (29).
9 pontja öt olvasónknak lett: RAI*DEN (1. hét 3. kérdését rontotta el), bollokr (3. hét 2. kérdése lett hibás), Sucee (nem írt a blogba), TReiker (3. hét 2. kérdés), Hamika95 (3. hét 2. kérdés).
A kvízre február 28-án, várhatóan délelőtt 11 órai kezdettel kerül sor, a Mesharray oktatótermében, a Nyugati téren. A részletekkel hamarosan jelentkezünk. ■

hozzászólások (91)

Barthezz
Barthezz 2015.03.31. 21:57
A teljes videot a PS Allstar játékkal nem kapjuk meg? :-D

Amúgy most jut eszembe, hogy a pólóért még nem mentem be. Mostanában elkerülöm a Moszkva teret, amióta egyre jobban feltúrják és már a 4-6-os sem jár, de ha vmennyire helyreáll a rend és nekem is kevesebb munkám lesz, akkor beugrom érte. ;-)
Dino
Dino 2015.03.31. 22:47
Barthezz: Sajnos az a rész egyáltalán nem sikerült (kb. ennyit tudtam menteni belőle). A lényeg benne volt (Overtime!!!) :D
A pólóval még türelmet kérek, igyekszem azt is mielőbb megoldani és utána szólok.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.04.01. 06:58
@Dino: Köszi a videót, egyből archiváltuk! ;-)

@Aribeth: köszi! :-) Az amerikai megjelenést talán még könnyebb volt megjegyezni az "eNoS lives"-kampányuknak köszönhetően, ahol is a piros e betű a "ready" szót takarta (red e), míg a NOS-ról idővel kiderült, hogy a Ninth of September-t szimbolizálja, ezzel felkészítve az amerikai közönséget, hogy 1995. szeptember 9-én érkezik a forradalom. :-)

Japánoknál az ügyfelek püfölték a boltrácsokat "1-2-3" ütemes kiáltásokkal, ami pedig ugye a december 3-i megjelenést hirdette 94-ben.

Az európai közönségnél viszont nem apelláltak ilyen ügyes marketingkampányra, ott asszem a S.A.P.S. reklámokkal indítottak, maga a PS márka addigra már ismertebb volt az E3-nak és a japán/amerikai megjelenéseknek hála.
Barthezz
Barthezz 2015.04.01. 09:56
Jah jó, akkor nem is gond, hogy nem mentem még érte. :-D Így akkor ideálisan a póló elkészülte talán épp egybeesik majd a Moszkva tér picit jobb megközelíthetőségével és a munkahelyi hajrá elültével. :-P
Hofi
Hofi 2015.04.04. 16:26
Én 1 pontot se szereztem volna. Nekem a konzolok kínaiak :-D Olyanokat is csak boltban láttam, szerencsére jó messziről :-D
ajánlott olvasnivaló